.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Притеснение!!!

Здравейте,моят проблем е следният:
    На 25.09 правихме секс без презерватив.Приятелят ми твърди,че не е свършил в мен,но тъй като от сравнително скоро практикува тази дейност се страхувам дали е 100% убеден в това..Цикълът ми дойде на 01.10 и попринцип е редовен.Преди това на 03.09 ми беше предпоследния цикъл,т.е. 1-2 дни по-рано,но от 2-3 дни забелязвам кафеникаво до бледо розово зацапване по бельото,което ме кара да се притеснявам.Също така от снощи усещам някаква болка ниско в корема от лява,а и сякаш подуване на корема.Има ли повод да се притеснявам?Дали е възможно,въпреки че ми е дошъл МЦ да има опасност от забременяване или т.нар. цветна бременност?
    Сигурно е адски идиотската тема за някои,но ще ви благодаря,ако дадете вашето мнение по въпроса.

Нищо ти няма, бъди спокойна, но за друг път недейте експериментира така без гума... 1 път ще стане белята и ще трябва или аборт или да си го гледате детенцето, ако толкова си била шашната е трябвало да пиеш ескапел, а не да пишеш 10 дена след това.. но все пак за друг път да знаеш да не си играете така без гума :P

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мноо ме кефи как си регистрирана Август 2008 и тва ти е първото мнение.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Стига филми нищо ти няма.. Продължавай да вършееш..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна след като ти е дошло

Абе не я успокоявай, бременна си. Честито.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си