- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Търся си куче.
Здравейте. Тъй, като моето 7 годишно куче избяга от нас и не се върна, обмислям да си взема малка порода куче, за да го държа в къщата(вътре), малко, защото имам друго куче, което е улично и е в двора, и поради факта, че не искам пак да избягаТрябва ми малка порода, до около 50 лева, или да се подарява
Град Варна.
малко и породисто до 50лв надали ще си намериш , навсякъде има обяви от хора , подаряващи кученца или отиди в приют и спаси едно например
в приют надали има малки породи .. а и да не е на повече от годинаВече е привързано към стопанин
Малките породи са скъпи. Виж в http://www.podariavam.com/
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нали знаеш, че на кучето му трябват разходки и движение? Това не е котка, която да може да се държи само вътре.
В приютите има всякакви кучета, които съм сигурна, че до 5 минути ще са привързани към теб. Ако не е проблем за теб, вземи си такова. Всяка душичка заслужава да е спасена.
Ако ли пък не, късмет с намирането на евтин дребосък. (казвам го в добрия смисъл)
Най - добре си вземи куче от приют. Както казаха и в по горните коментари.
Значи. Това, че ще седи вкъщи, не означава, че няма да го разхождам ... Не разбрах, има ли малки породи кучета в приютите, или не ?Трябва ми малко ...
Търся си дънки за 5лв...ама да мога да ги нося пролет, лято, есен и зима...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Благодаря много на всички. Ще видя, дали ще се намери такова в приют![]()
Сори обаче да си вземеш малко от приют ама и да е под годинка,ама да е малко и т.н.По-добре не си взимай никакво.Няма кой да ти даде гаранция.Да не говорим,че и малко и голямо - изискват еднакво грижи.Помисли добре за куче отприют,това е едно от най-добрите неща,които можеш да направиш.Ама след 2 месеца като порасне да не ти хрумне,че ти е прекалено голямо и да го върнеш.А за това да купиш малко,под годинка и за до 50лв е абсурдно поне не се излагай
Имам достатъчно информация за кучета. Под малки, имам предвид - пикинез, чухуахуа и т.нВсе малки породи. И кажи ми, как пикинез ще стане прекалено голям, че да го върна
? Благодаря ти, но не съм съгласен с теб.