- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете защото и аз не мога да помогна
Така, става дума за най-най-най-добрата ми приятелка. Тя харесва едно момче и той е научил чрез приятели. Тя знае, че той харесва друго момиче и БФФ-то ми не знае какво да прави. Моля помогнете ако не разбирате пишете за да добавя подробности.
Мда, "БФФ"-то...
Както и да е - какъв точно е проблемът? Това, че момчето харесва друга, или това, че е разбрал за симпатиите на "БФФ"-то?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Tq kazva 4e go obi4a i daje s tova stigna do bolnica. Kogato toi se razbolq tq se pobyrka ot pritesnenie. Zatova molq da mi dade6 syvet
Съветът ми е да пишеш на кирилица.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъв съвет очакваш като нито има ясно поставен въпрос, нито наболял проблем?
Тя го обичала. Ами да си го обича. Къде е проблемът?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми щом като харесва друго момиче явно ще тръгне с нея. Няма как да помогнеш на бффффф-то ти освен да я успокояваш докато не скъсат.
На колко сте години, че се обичате? ... 15 ?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Толкова ли се свършиха мъжете в България.
Като пораснете ще ги приемате по-леко тия драми. Сега ви е скучно в даскало и се чудите какво да измислите, че да ви е интересен живота и да ви се случва нещо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В общи линии Ванката , ако не харесва БФФ-то нещата няма да се получат . Тя го обича , а той само я е виждал на улицата , драмата е факт . Щом толкова пъти са й разбивали сърцето на 15 значи е силно момиче и ще се справи и този път .
Кажи на твоята БФФЗЗЗГДЕ , че живота е пред нея, нито ще и е първото влюбване, нито последното.
Господи, какво беше това което прочетох................