.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Проблем в даскало

Здравейте,аз съм 8 клас и съответно съм в ново училище.Класът е добър и нямах проблеми в началото ,докато един скинар не започна да се заяжда.Той постоянно носи колони и пуска музика (най-вече чалга),много пречи в час и си позволява да отговаря на учителите и да засрамва повечето съученици.Роден съм в Ботевград и там съм живял само 2 години ,после се преметих в София.Той разбра ,че съм от Ботевград и постоянно ми се подиграваше и обиждаше ,че съм бил Ботвеградски бруст и подобни неща.Реших с едно момче от класът да се огранизираме и да го причакаме пред блокът му и да го набием ,защото с думи не става при него.Не искам да се оплаквам на класната ,защото вече се оплкваха от него и изобщо нищо не се подобрява дори се влушава.Причината ,че съм сме двама да го набием е ,че той е малко по-голям и як от мен.Споделете мнението си и се извинявам за неграмотното писане!
    Последно редактирано от Iwelinw : 10-09-2013 на 18:24

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Не ти трябва да сте 2ма.Използвай така наречената ъглова хватка.Вземаш една метална тръпа причакваш го удряш го с всичка сила през краката и като падне да се гърчи го риташ докато се разреве от болка и като почне да те заплашва, че на другия ден ще ти е*е майката ти пък му кажи, че ти следващия път няма да му простиш с тръбата и ще видиш как вече ще гледа на долу докато минава покрай тебе.

+та забравих да кажа, че по- добре така от колкото да забъркваш този твоя приятел.
    Последно редактирано от Loken : 10-09-2013 на 19:56

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не утре, а още днес не трябва да му прощаваш.

anonymous895156
    Guest
    Такива селски бекове като него има навсякъде. Не се занимавай с насилие.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Умберто Еко ли да му чете?
    Трябва веднага да реагираш. Докато ти кажат нещо - удар. Няма да се даваш.

С моят приятел сме в един клас и той има същите проблеми с него.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нищо няма да направите. По-скоро, ще си навлечете проблеми с родители и училище, и т.н. Това дето сте го измислили не е решението на проблема.

Супер фен Аватара на chupachups
    Убий тъпака с мълчание !

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Не че разбирам от тия работи, но да си кажа мнението - според мен не ти трябва да се забъркваш в такива неща точно сега в новото даскало, а и ако тоя излезе някакъв як , както ти си мислиш и те пребие още по-силно тебе какво правим ?Пак казвам недей и както каза chupachups -убий тъпака с мълчание .

МИсля ,че ще послушам Loken

Мега фен Аватара на Dagichka
    а тоя скинар (макар че ми звучи като псевдо скинарче с тая чалга) ако има приятели други скинари? може доста сериозно после да ви го върнат, не си е шега работа тва..

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Iwelinw Виж мнението
    МИсля ,че ще послушам Loken
    Нищо не може да се постигне с един бой. Какво ще стане след това? Ще спре да ви закача, очаквайки слухът за неговото пребиване да се разпространи сред другарчетата му, или ще ви отмъсти по най-гадния начин? Това не е филм.

ми да вземе на майка си чорапогащника и да го ползва като маска, че гейчето да не знае кой го бие. те и без тва тия са тъпи.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    ми да вземе на майка си чорапогащника и да го ползва като маска, че гейчето да не знае кой го бие. те и без тва тия са тъпи.
    В такъв случай ще иска да си го изкара на обичайните си жертви, сам казваш, че няма да знае, кой го е бил. Психология.

Супер фен
    Пич, тея, дето горе са те съветвали да си траеш, че боя не е решение на проблема ГРЕСХАТ ! Ако още веднъй направи така, му отговори Майната ти, или нещо от този сорт, ако ли не, причакването действа

Град
    bulgariq
    боя нищо не решава според мен защото не знаеш зареди някои си какви проблеми ще си създадеш.Не знаеш кои познава тоя и какво точно може да стане .... пък и боя не помага ....той е за слабите или при самоотбрана....ползвай думи затапи го тъи че да няма какво да ти каже и все пак имай хора зад гърба ако тръгне да те бие той.... и в такъв случай и да се сбиете ти ще си невинен а той виновен защото той ти е посегнал.....

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Защо си още в 8-ми клас на 31 години ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Най-умопомрачителната история, която съм чел!!!

Грешка е ! Мисля ,че вече го поправих

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Защо си още в 8-ми клас на 31 години ?
    Грешка е ! Поправих го ,ако не се лъжа.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Iwelinw Виж мнението
    един скинар ... пуска музика (най-вече чалга)

как така бъркаш LANDSER с чалга

Голям фен Аватара на supersonic0
    Както ти каза първият, причакай го и го разбий от бой. С такива не можеш да се разбереш нормално, а един път вземеш ли му страха, повече няма да има смелост да ти каже каквото и да било. Ако пък го биеш без нищо и види, че не се даваш лесно и дори си по-силен от него, изобщо няма и да си помисли да ти каже нещо на въпреки. Така стоят нещата в училищата в момента, а тези, които ти дават съвети като "Убий глупака с мълчание" са или момичета, или женчовци или пък такива, които са завършили отдавна, когато училището е нямало нищо общо с това, което е сега.
    Значи вие предлагате момчето да си мълчи, ония да му говори простотии и пред съучениците му да изглежда като пълен тъпак. А утре например ще излезе с приятелката си или тя ще дойде да го види в училището му, тоя ще я напсува или пък ще го напсува него и той какво, все още ще има този страх и един вид комплекс и това ще му попречи да я защити най-малкото и да му отвърне по някакъв начин словесно?!......

Я даи една снимка да го видим тоз "скинар"

Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    Я даи една снимка да го видим тоз "скинар"
    + скинар надува чалга....от готините ще да е той

Rebel_Point
    Guest
    Е игнорирай го. Не му се хващай. Мене така един скинар не просто спря да се заяжда с мен, а даже ми стана дружка :Д Е в 7 клас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си