- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем в даскало
Чакай, чакай, че не разбрах... Скинар.. който слуша... Чалга?!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Само да ви кажа, че не всеки, който е нископодстриган е скинар.
Щом пишеш по форум за мнение е ясно, че не ти стиска да се биеш. Ако беше по напорист и уверен, щеше да го набиеш, без да има хиляди "ама", "но" и "дали". Толкова ли не можеш поне с думи да му отвърнеш по някакъв начин?
П. П. А забравих да питам, това че е скинар какво общо има?
[QUOTE=Iwelinw;10885021Роден съм в Ботевград и там съм живял само 2 години ,после се преметих в София.То![/QUOTE]
Дали те познавам,цащото ходя често в Ботевгради като малка бях там постоянно..;д
Ако му направиш нещо, и той ако наистина е скинар, ще си събере някаква дружинка и ще те смелят, така че по-добре не се занимавай.
Да кажем го ступате, окай. Ами ако стане обратния ефект вместо да ви респектира, и вземе да извика негова групичка да ви на бие, какво правите, а ? Отново трябва да му търпите простотиите и още по зле. Така че както един написа по нагоре "убий тъпака с мълчание" пък и тъпанари като него има навсякъде. Намери друг начин да се справяш с тях.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Тъпаци има навсякъде. Ако го набиеш, няма да постигнеш нищо, най-много той да ти . А това за "убий тъпака с мълчание" е добър съвет за по-хладнокръвните. Но в един момент човек не издържа и ти идва да го метнеш през прозореца. Събере се група недоволни от чалгалюбеца и, ако трябва, кажете за проблема на директорката. А това, дето те обижда ,че си от Ботевград.. чалгата му е промила мозъка.