.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Чакай, чакай, че не разбрах... Скинар.. който слуша... Чалга?!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Само да ви кажа, че не всеки, който е нископодстриган е скинар.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Щом пишеш по форум за мнение е ясно, че не ти стиска да се биеш. Ако беше по напорист и уверен, щеше да го набиеш, без да има хиляди "ама", "но" и "дали". Толкова ли не можеш поне с думи да му отвърнеш по някакъв начин?

П. П. А забравих да питам, това че е скинар какво общо има?

[QUOTE=Iwelinw;10885021Роден съм в Ботевград и там съм живял само 2 години ,после се преметих в София.То![/QUOTE]

Дали те познавам,цащото ходя често в Ботевград и като малка бях там постоянно..;д

Ако му направиш нещо, и той ако наистина е скинар, ще си събере някаква дружинка и ще те смелят, така че по-добре не се занимавай.

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Цитирай Първоначално написано от Iwelinw Виж мнението
    Здравейте,аз съм 8 клас и съответно съм в ново училище.Класът е добър и нямах проблеми в началото ,докато един скинар не започна да се заяжда.Той постоянно носи колони и пуска музика (най-вече чалга)
    ROFLMAO

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Да кажем го ступате, окай. Ами ако стане обратния ефект вместо да ви респектира, и вземе да извика негова групичка да ви на бие, какво правите, а ? Отново трябва да му търпите простотиите и още по зле. Така че както един написа по нагоре "убий тъпака с мълчание" пък и тъпанари като него има навсякъде. Намери друг начин да се справяш с тях.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Тъпаци има навсякъде. Ако го набиеш, няма да постигнеш нищо, най-много той да ти . А това за "убий тъпака с мълчание" е добър съвет за по-хладнокръвните. Но в един момент човек не издържа и ти идва да го метнеш през прозореца. Събере се група недоволни от чалгалюбеца и, ако трябва, кажете за проблема на директорката. А това, дето те обижда ,че си от Ботевград.. чалгата му е промила мозъка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си