.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Smile Какво правите когато бившата ви липсва ?

Здрасти ! Напоследък ми липсва бившата приятелка , с нея имахме много общи работи,отначало се разбирахме страхотно,но в последствие разбрах някои работи за нея които не ми харесват ,и почнахме да се караме ...но въпреки това пак имаше привличане....другото което е че се беше разделила с бившия , и после дойде при мене , след около 2 седмици .....изкара с мене 8 месеца скъсахме и се върна при бившия си ....момчето преди мене....казах си че няма смисъл да хода по нея след като не иска да е с мене а с него, 1 месец по късно разбрах че е бременна от него, :Д е ....роди го и сега има дете , на 19 години е момичето....измина ч година в която ми се обади около 2, или 3 пъти....първо ме дразнеше с някакви тъпи изказвания , от типа ....да си намерела сгодно момченце :Д но знам че го е казвала само да ме дразни.....обади ми се преди 2 месеца и ми каза че можело да се видиме , обаче аз и казах че няма да мога ....просто не исках да се виждам с нея , разби ми сърцето.....но пък сега си седа и си мисла че ми липсва най-вече вниманието и, присъствието и....на 25 години съм, някак си след нея не ми се занимава с жени....мисля че сички ти разбиват сърцето един ден...малко съм самотен в момента ...и не знам какво да правя.....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Просто не оставай сам със себе си. Излизай с приятели, промени скучните неща в живота си и така. А още по лесно минава, ако намериш друго момиче което да ти грабне вниманието, така че изпиташ отново такива чувства.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    Напоследък ми липсва бившата приятелка , с нея имахме много общи работи
    такова чувство може да бъде подвеждащо, понеже от една страна е съвсем естествено когато съвестта ни дава да разберем че не е добре да злоупотребяваме с любовта на другият, защото някой може да се окаже/да остане ощетен, но от друга страна не си заслужава да слушаш съблазънта, която нашепва: "без нея си загубен - ти си прецакан/свършен", защото не си заслужава човек да пропада заради някаква си полова любов, особено когато света е пълен с милиони жени и те никога няма да се свършат, още повече че тя е следвала онова, което е по-добро за нея, защото е оставила теб за да бъде с мъжа, който (така да се каже) и се е услаждал повече, но не казвам това с намерение да увещавам някого да съди другиго, тъй като отмъстителността няма да помогне, но може да влоши нещата, обаче и не си заслужава да се оставяш да бъдеш манипулиран и разиграван, отдавай онова, което се очаква от теб без да се вплиташ в усложнения/неприятности, например бъди приятел, но не бъди роб на суетата, просто си бил осенен от такъв дух, а тя е била лекомислена задето не ти е спестила усложненията - такава е магията на чародеянието, с което досега системата на човешката(666) религия/духовност заливаше целият свят, един мой познат така в началото беше като съкрушен когато първата му любов го остави, но после като осъзна че света е пълен с хубави момичета и намери друга, с която и до ден днешен е щастлив и дори не веднъж сподели че е постъпил глупаво когато се е вглъбявал в омагьосаният кръг на неосъществената му първа любов, първата любов обикновено е най-критична, но това не означава че една единствена жена е единствената най-подходяща
    Последно редактирано от npp : 10-10-2013 на 11:52

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Просто не оставай сам със себе си. Излизай с приятели, промени скучните неща в живота си и така. А още по лесно минава, ако намериш друго момиче което да ти грабне вниманието, така че изпиташ отново такива чувства.
    +1
    Съгласна съм.Просто ангажирай мозъка си с приятни за теб неща и гледай да не мислиш много за нея и си намери друго момиче,което да ти грабне вниманието.

Повяряайте ми , една година и половина от както не сме заедно и още ми е в главата и ми липсва, някак си ми беше излезла до преди 2 месеца , но пак...не ми дава мира това че създаде семейство на тази възраст :/ 19 години.....исках да е с мене , но тя искаше дете а аз не ....беше ми рано се пак съм на 25 ... а и не мисля че съм готов да глеадм дете от към финансова гледна точка....за година и половина имах позиви за други момичета , но те не ми харесват толкова , не ме привличат изобщо :/ НИКАК не е добре да си сам.....

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не ми се е случвало?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    като се присетя за него му звъня да се напием и като го напия виждам колко му е акъла и започвам да се съжалявам, че съм изгубила 3 години от живота си с такъв идиот

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако става дума просто за бивша , не се коси. Имай изобилие от красиви жени около себе си и всичко е окей. И ако случайно ти липсва и искаш да се съберете , гледай да не го усети и и обръщай по-малко внимание . Момичетата не искат да са живота ти , а част от живота ти.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Надявам се и аз да му липсвам ;д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Излизай с приятели забавлявай се намери си друго гадже

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Година и половина е доста време, че още не си я преодолял... пък и това, което написа не мисля че си заслужава, бяга от един, после с тебе, после пак при него... Ако е искала наистина дете от тебе би останала с тебе независимо колко ще я караш да чака... поне според мен де. Напрегни съзнанието си с други неща, приятни неща, неща които обичаш да правиш и ти доставят удоволствие, жени колкото искаш, все ще попаднеш на точната, и недей да ги сравняваш, защото нищо добро няма да излезне от това... просто трябва много да се бориш със себе си и да освободиш съзнанието си от нея... опитай повече щом до сега не се е получи... от тебе зависи в крайна сметка ) Успех!
    "You were deceived"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Заеби я тая.

Иначе аз се друсам, спортувам, ходя по казина, отдавам се на партите и к'урви, избивам комплекси...и ми минава. :Д

Супер фен Аватара на Anonys
    Какво правя, като ми липсва? Боря се за нея, доказвам й, че съм се променил, защото не искам да загубя нещо истинско.
    Заедно сме.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Това е, ако примерно си сгафил толкова сериозно и си си осъзнал грешката...
    Ами ако не си заслужава да се занимаваш повече с нея, но въпреки това ти е кофти? ;д

Ако тя не ме заслужава, а я обичам, търся си други момичета, излизам с приятели и гледам смеха да заема мястото на мислите ми.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Какво правя, като ми липсва? Боря се за нея, доказвам й, че съм се променил, защото не искам да загубя нещо истинско.
    Заедно сме.
    А когато не ти се дава възможност да докажеш, че не си човека от преди .. какво правиш? Не са ли това напразни усилия, надежди .. когато не е достатъчно просто да си сигурен в себе си, че нещата ще се оправят...? :с
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на prince
    Щом ти е бивша значи има за какво! Никога не давай втори шанс на момиче, освен ако ти е доказала, че може да се променят грешките и тя самата. Дадеш ли втори шанс на момиче, тя се чувства по свободна и знае, че си мек сопол и дори да направи пак грешка, ще е по спокойна, защото ще знае, че пак ще умекнеш и ще се събереш с нея. А качи ли ти се на главата и започне да си връща и отмъщава свършено е с теб. Тъй че излизай напред назад, побърквай се, избухвай малко, напивай се с приятели , зарибявайте кобрите по дискотеките и да не ти пука.

Добър съвет !!!

добър съвет !

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Ако става дума просто за бивша , не се коси. Имай изобилие от красиви жени около себе си и всичко е окей. И ако случайно ти липсва и искаш да се съберете , гледай да не го усети и и обръщай по-малко внимание . Момичетата не искат да са живота ти , а част от живота ти.
    добър съвет !!

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Заеби я тая.

Иначе аз се друсам, спортувам, ходя по казина, отдавам се на партите и к'урви, избивам комплекси...и ми минава. :Д
    ахахаха бате ти ме разби , но и тва помага много да :Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Това е, ако примерно си сгафил толкова сериозно и си си осъзнал грешката...
    Ами ако не си заслужава да се занимаваш повече с нея, но въпреки това ти е кофти? ;д
    точно така се чувствам ...не си заслужава като чели , но ми липсва и ми е кофти ....

Цитирай Първоначално написано от vagarious Виж мнението
    А когато не ти се дава възможност да докажеш, че не си човека от преди .. какво правиш? Не са ли това напразни усилия, надежди .. когато не е достатъчно просто да си сигурен в себе си, че нещата ще се оправят...? :с
    Нямах шанса, повярвай. С постоянство се постига тая работа. Цял месец да й нахалстваш, да й доказваш, като й правиш различни изненади, писма, рози, дори на патерици съм вървял, за да я видя за "пръв и последен път", но бях достатъчно смел, за да ѝ кажа, след като ме отреже "няма да спра да го правя"!

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    ^ Ама че жалко.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    ^ Ама че жалко.
    Явно никой не е правил такива неща за теб, за да го оцениш или се комплексираш. Много повече неща съм направил, но в темата не се говпри за мен. А и си първия човек от 20тина, който го смята за жалко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си