- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хъх...
Може да ви се стори ебахти тъпия въпрос или пък да кажете тая не е запозната с нищо па тръгнала да прави секс! Та въпроса ми е..след гаф с приятеля ми, ми се наложи да пия Ескапеле за първи път,но преди да са минали 14 дена за да направя теста,цикълът ме изпревари (дойде ми)... Та въпроса ми е щом ми е дошло значи не съм бременна нали? И трябва ли след като ми свърши за всеки случай да си направя тест! Извинявам се за поредния отегчителен въпрос!Моля само да ми отговорите,да кажете мнението си,без да хейтвате! Благодаря ви предварително
Щом ти е дошло не мисля, че ти има нещо. Попринцип самата менструация трябва да си е съвсем нормална, в смисъл да не ти е много оскъдна или пък твърде обилна...ако разбираш какво се опитвам да ти кажа. На всеки това хапче му действа по различен начин. И аз съм го пила и нито имаше странични ефекти, нито нищо. Даже си ми дойде на точната дата. Аз лично не мисля, че ти има нещо, но ако не можеш да спиш от притеснение - направи тест.
Има мензис -> няма бебе, няма мензис -> има бебе.
Welcome to the Jungle...
не би трябвало да се притесняваш, но направи си тест за всеки случай
Последно редактирано от fire_magic : 10-12-2013 на 18:03
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ако всички в форума излизахте бременни от вашите теми, щяхте да пренаселите форума. Спри да се вкарваш, и прави секс с предпазни мерки. Ако не ти харесва с гума, прави го без, но не се вкарвай чак толкова.
има и т.н ''цветна бременност'' но е рядкост така че няма от какво да се притесняваш щом ти е дошло не си бременна![]()
Има ли една черта-чухте ли победа!
Теста е валиден-а Жоро е невинен!
Добре, къде я намери тая тема, като последният отговор е от преди две седмици?
И защо, по дяволите, пишеш в абсолютно всяка тема, независимо дали разбираш, или не, като даже повечето ти коментари са: цитат на друго мнение в темата и „+1“?
А коментарът ти в тази тема е глупав. Тя дори не си е правила тест за бременност?! Имам чувството, че нямаш идея какво да напишеш, но го правиш, незнайно защо...