.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Как можах да го направя?

Привет аз съм момиче на 16. Преди няколко часа направих голяма глупост, за която не мога да кажа че съжалявам но не ми е и много спокойно. Значи ходих с едно момче два месеца и половина беше всичко наред но през последните няколко дни осъзнах че вече не го харесвам както преди , а съм се влюбила в буквалния смисъл в друго момче от моето училище по – малко от мен. Не знам как допуснах това да се случи, но то и не пита просто те връхлита и това е . Не знам но това момче по – малкия от мен е толкова мил, добър, красив, готин и се държи прекрасно. Казва че аз съм му всичко и до се сега не се е чувствал така. Но мен малко ме притесняват някои неща не че е по – малък ами не знам дали това което казва наистина е така. Мисля че е сериозен но знам ли ... Искам да опитам с него. Попита ме дали наистина иска да се захвана с някой на 15 и на който и да е споделил до сега са му казали, че аз само го използвам но не е така. Наистина го харесвам и имам чувства към него . Какво да правя ? Ами ако той просто го казва на майтап и след 2 седмици е с някоя друга гадно ще е най – вече че сме в едно училище. Толкова съм объркана... Посъветвайте ме нещо и моля без да ми се карате. Мерси предварително.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ами то зависи от теб ако искаш да сте заедно направи го докажи му че не го използваш признай му чувствата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си