.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Рабора

Супер фен

Рабора

Здравейте, извинявам се пак за поредната безсмислена тема. 12 клас съм ученик в Професионална гимназия в София- кинотехника, аудио и видеосистеми , и си търся работа.Ако някой може да ми помогне да пише.Примерно един ден да ходя на работа+събота примерно. Един от моя клас работи като оператор нещо и един ден отсъства от училище.Ако някой има идеи да пише.Някаква работа с компютри,техника и прочие. Благодаря ви!
    Последно редактирано от koko95 : 10-11-2013 на 19:47 Причина: Работа

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Здравейте, извинявам се пак за поредната безсмислена тема. 12 клас съм ученик в Професионална гимназия в София- кинотехника, аудио и видеосистеми , и си търся работа.Ако някой може да ми помогне да пише.Примерно един ден да ходя на работа+събота примерно. Един от моя клас работи като оператор нещо и един ден отсъства от училище.Ако някой има идеи да пише.Някаква работа с компютри,техника и прочие. Благодаря ви!
    Питай в някоя фотографска агенция. Обикновено имат нужда от помощ при сватби и т.н.. Не очаквай заплата първите месеци, защото ще е обучение 99.9%.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Питай в някоя фотографска агенция. Обикновено имат нужда от помощ при сватби и т.н.. Не очаквай заплата първите месеци, защото ще е обучение 99.9%.
    Където и да питам ,никъде няма да ме вземат .Някой трябва да ме уреди. За да ме вземат във фотографска агенция трябва да имам dslr, аз нямам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си