- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важноо !!!
Здравейте , с приятелят ми сме заедно от 2 години и цикълът ми вече последните месеци е редовен и не сме правили никакви гафове всичко е нормално , но ми закъснява вече с няколко дни и съм малко притеснена . Може ли да споделите от какво може да е , случвало ли ви се е на вас? Ще бъда много благодарна !!!
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Може да е от климат или стрес.Ако няма гафове не се притеснявай.Ако не се е случвало на всички то поне на повечето.
Може да е от смяна на времето или ако за нещо се притесняваш
Може да е от времето, климата, лекарства ако си приемала. И все пак ако сте правили секс без контрацептиви- направи си тест.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря Ви за отговорите ! Но вече 3ти ден ми закъснява и естествено нали жените сме паники и се притеснявам , нямам болки в гърдите , само в корема![]()
I think i lowe you baby
(h)
Прекалено много си се вкарала в фима. Помисли над това.
хем викаш, че няма гафове, хем се чудиш дали си бременна?Няма как да се забременее от въздуха.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
За какво всъщност се притесняваш.
Нали няма гафове. Още никой не е забременял така от нищо. А и закъснение от няколко дена, че даже седмица е нормално и се случва. Дишай
Дойде ми най-накраяБлагодаря на всички които си направиха труда да ми отговорят
![]()
I think i lowe you baby
(h)
Големи филми голямо нещо с тази бременност цари в този форум.Всяка трета тема е филм, как едва ли не го е пипнала с ръка и вече се пита дали не е бременна.
На баба ти фурките. Важно било, я вземи се стегни и се образовай.
Не съм питала дали съм бременна , а от какво са аномалиите в месечният цикъл , а това че някои хора се
шегуват, не им е интересно и не искат да четат такива теми да не влизат по форуми![]()
I think i lowe you baby
(h)
нали не сте правили гафове .. е защо се притесняваш