- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъчи ме ..
Да, харесвам я от доста време , има си приятел, и ме мъчи това че не ми стиска да и го кажа,
въпросите ми са , как да постъпя ..
Хвани си друго момиче след като си има приятел едва ли ще ти обърне внимание
Постъпи като мъж! Просто й го кажи - макар и нищо да не стане между вас, ще ти олекне и ще знаеш, че си бил честен. Направил си каквото е трябвало!!
Постави се на мястото на другото момче. После си представи че той е теб. Намери ли отговора?
^ абе ...![]()
Ескапелчо,не ги закачай . Ясно е,че като й кажеш ,ще те отреже -учтиво или не,ще го направи.
А ако не се случи така,замисли се-следващият зарязан заради някой друг,който е решил да й сваля звезди и го прави по-добре от теб,ще си ти.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не се занимавай с обвързани.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Трай си ще ти мине рано или късно .Ако и кажеш което предполагам няма да го направиш шанса да те отреже е голям а ако пък реши да е с теб смятай за какво момиче става въпрос .Помисли от тая гледна точка .![]()
По-добре й кажи какво имаш към нея, ще ти олекне, няма "не ми стиска" дръж се малко на мястоАко те отреже... дреме ти, продължаваш напред, ако не те отреже ще е доста странно и както казаха по-горе... смятай за кво момиче става въпрос.
"You were deceived"
Аз не се меся в връзката им , просто искам тя да го знае , не искам да зареже приятеля си , нека са заедно и са щастливи, просто искам да и го кажа за да ми олекне ,най-многото което искам е приятелски взаимотношения.
Бъди егойст и ако можеш си я открадни,повярвай ми никого няма да ти стисне ръката като морален победител.
Тези които въртят филма на праведните пазещи връзката на други двама,ще постъпят коренно различно от думите си,защото теорията няма нищо общо с практиката.
Пък и ако съумееш да я вземеш,значи той няма достатъчно сили за да я задържи
Кат не ти стиска, не се занимавай ? Защо правиш тема, като не ти стиска да й обяснишНие не можем да те накараме да ти пука ..
Добре, де какви съвети искаш, щом единствената ти цел е тя да разбере за това, просто и кажи... Поднасянето на това ще го измислиш ти, тъй като ти знаеш как протичат отношенията ви.