.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear Виж мнението
    И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор. За да те опровергая, че хомосексуалността не се смята за психично отклонение ще те укоража да потърсиш в интернет DSM 4то издание (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) което съдържа всички психични заболявания, които са открити и чието съществуване е доказано с проучвания и експерименти, плюс това е одобрено от Американската Психиатрична Асоциация и се използва в цял свят.
    Детето подражава на родителите си, ако родителите му са педали, какъв ще стане?
    Педерастията е най-страшното заболяване, а по-лошото е, че може и да се родиш, но може и да го придобиеш.

Шибани педали.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Педерастията е най-страшното заболяване, а по-лошото е, че може и да се родиш, но може и да го придобиеш.

Шибани педали.
    Хахаааахахаха оооо, одавна не се бях смяла така! Ами можеш ли да ми обясниш как двама хомосексуални родители имат деца (освен ако децата не са осиновени) и още повече как хетеросексуални двойки имат хомосексуални деца.
    Любов, вземи и ти се осведоми малко, ужким беше прочел отговорът ми - ако не ми вярваш свали си DSM 4 и провери сам.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    TOO YOUNG FOR ONE'S CONCLUSION, THE LIFESTYLE WON
    SUCH VALUES YOU TAUGHT YOUR SON

:O:O

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си