Цитирай Първоначално написано от CrazyBear Виж мнението
Така първо цитирай източника на този цитат, защото иначе няма никаква сила.
Второ sexual preferences - не означава само и единствено сексуална ориентация! Това е много по-широк термин и е жалко, че го изкривяваш в насоката, която ти понася.
Трето думата 'нормално' означава много неща в различния контекст и ти я използваш в ограничен такъв. Например Христианството отрича многоженството - нарича го НЕнормално, от друга страна Исляма приема многоженствто и го нарича нормално. Ако трябва да ти дам пример с хомосексуалността, то ще ти припомня, че в древна Гърция тя се е смятала за нормална, както и в 21ви век в западните развити страни, а в днешна България се смята за ненормална, поради изостаналото развитие на страната.
Четвърто учудена съм, че при толкова много кучета по улиците не си виждал мъжки кучета да се съвокупляват- ето ти хомосексуализим в природата.
Пето какви са ти доказателствата, че човек става гей в последствие- хайде оспори, с доказателства в подкрепа на хипотезата си, стотиците психолози, психиатри, терапевти, социолози и т.н, които не са стигнали до твоите заключения.

И последно, кажи ми какво образование имаш и кой набор си, че се чувстваш толкова сигурен в думите и позицията си?
Значи ти казваш ,че аз не съм доказал нищо а ти от одеве казваш че се раждаш гей и че някой го е доказал , но не представяш никакви доказателства и нищо как го е доказал .. а мойта теза е че сме създадени да се размножаваме и оцеляваме и е нормално да се родим с такъв инстинкт