.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Обществото има много по-сериозни проблеми от отношението към хората с алтернативна сексуална ориентация. Това, че такива като авторката се амбицират "да помагат" (което преведено на прост език означава да трупат практически впечатления и доказателствен материал, който после да вложат в научен труд, т.е. да се издигнат в бъдещата си професия за сметка на чуждите проблеми), е съвсем друга тема.

Няма безплатен обяд.
    Може би имам друга причина да го правя. Помисли върху това.
    Имам гей приятели и аз самата съм била дискриминирана и тормозена в училище и познай защо- защото баща ми не беше важна личност и не сме били червиви от пари. Имайки предвид, че бях в клас пълен с деца на важни клечки, бях отхвърлена заради нещо, над което нямам власт. Та имам добра идея какво е да ти тровят живота защото не си от стадото.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear Виж мнението
    Може би имам друга причина да го правя. Помисли върху това.
    Имам гей приятели и аз самата съм била дискриминирана и тормозена в училище и познай защо- защото баща ми не беше важна личност и не сме били червиви от пари. Имайки предвид, че бях в клас пълен с деца на важни клечки, бях отхвърлена заради нещо, над което нямам власт. Та имам добра идея какво е да ти тровят живота защото не си от стадото.
    Девойко, няма да е зле първо да се изясниш сама със себе си и после "да помагаш" на другите. Личи си, че типично по женски приемаш всичко прекалено лично и си адски лесна мишена за провокации, което пък замъглява професионалния ти поглед върху нещата. Бяха нужни точно 2-3 по-крайни и провокативни поста, за да почнеш да сипеш обиди. Говориш за аргументация и толерантност, а съдиш и хулиш хората, които не споделят възгледите ти. Абсурдно е.

Всички в тоя живот сме били дискриминирани по един или друг начин, но не всички сме тръгнали да се жалваме в публичното пространство. Помисли върху това.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Девойко, няма да е зле първо да се изясниш сама със себе си и после "да помагаш" на другите. Личи си, че типично по женски приемаш всичко прекалено лично и си адски лесна мишена за провокации, което пък замъглява професионалния ти поглед върху нещата. Бяха нужни точно 2-3 по-крайни и провокативни поста, за да почнеш да сипеш обиди. Говориш за аргументация и толерантност, а съдиш и хулиш хората, които не споделят възгледите ти. Абсурдно е.

Всички в тоя живот сме били дискриминирани по един или друг начин, но не всички сме тръгнали да се жалваме в публичното пространство. Помисли върху това.
    Аз нямам какво да изяснявам със себе си, ако си квалифициран терапевт или можеш да виждаш и знаеш повече за мен от самата мен, УАУ.
    Да, признавам че имам проблем с хората с ниска култура и високо самочувствие, което е много типично за българите. Определено ми лазят по нервите.
    Не, не хуля хората защото не споделят възгледите ми, а защото те обиждат милиони души с дискриминантното си отношение. Точно такива хора трябва да бъдат на ръба на самоубийството всеки ден, а не хората които страдат от тяхното отношение и непросветеност.

Отделно не се жалвам, дадох ти причината си, защото изкриви нещата така, че все едно праввя това заради собствени облаги. Има и НЕегоистични хора!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си