.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои от великите умове наистина са хомосексуални. Има обаче една малка подробност, която много хора пропускат. Те не са велики, защото са хомосексуални, а защото са направили нещо, с което са допринесли за развитието на човечеството. Хомосексуализмът е техен личен избор, който няма нищо общо с професионализма им.

Доста хора умишлено злоупотребяват с понятието "хомофоб" и го раздават наляво-надясно, без да се замислят дали употребата му е правилна/уместна. Това е проява на същото ограничено мислене, което изповядват и самите хомофоби, но с обратен знак.

Въобще модерно е да се мразим и делим, просто защото... е модерно.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 10-14-2013 на 11:22
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Някои от великите умове наистина са хомосексуални. Има обаче една малка подробност, която много хора пропускат. Те не са велики, защото са хомосексуални, а защото са направили нещо, с което са допринесли за развитието на човечеството. Хомосексуализмът е техен личен избор, който няма нищо общо с професионализма им.
    Което някак си говори, че не трябва да ги съдим по сексуалност, а по професионализъм, щом могат да са пълноценни личности. И нещо съществено неспоменато е, че сред тия велики умове цитирахме Алан Тюринг, който след като разбива немския код Енигма и измисля машината на Тюринг, се самоубива заради дискриминацията към него и години по-късно нацията му строи паметник в знак на прошка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Което някак си говори, че не трябва да ги съдим по сексуалност, а по професионализъм, щом могат да са пълноценни личности. И нещо съществено неспоменато е, че сред тия велики умове цитирахме Алан Тюринг, който след като разбива немския код Енигма и измисля машината на Тюринг, се самоубива заради дискриминацията към него и години по-късно нацията му строи паметник в знак на прошка.
    И двамата сме наясно, че в последните поне 30 г. отношението към хомосексуалните е доста по-толерантно, отколкото в цитираните от теб времена. Това се дължи на редица фактори, вкл. и този, че в управляващите елити има немалко хора с подобна ориентация. Тоест дискриминацията въобще не е в такива размери, каквито някои се опитват да я изкарат.

Дразнещо е, че в последните години определени личности се мъчат да си придават важност и да привличат внимание главно на база на алтернативната си сексуалност, вместо да блеснат с професионализъм. Логиката "Аз съм уникален и заслужавам уважение/признание, защото съм гей" е пробита отвсякъде.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Дразнещо е, че в последните години определени личности се мъчат да си придават важност и да привличат внимание главно на база на алтернативната си сексуалност, вместо да блеснат с професионализъм. Логиката "Аз съм уникален и заслужавам уважение/признание, защото съм гей" е пробита отвсякъде.
    Точно. Не съм полиция на мисълта, нито искам телеекран във всеки апартамент. Боли ма кура, кой с кой се чука.

Неприятното е когато ми го демонстрират.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си