За каква дискриминация ми говорите, когато ще повръна от толерантност и простотия? За какъв морал ще ми говорите ? Дискриминацията спрямо гейовете е наполовина в тяхното съзнание и е породена от комплекс.
Най-големият парадокс, който до ден днешен не мога да разбера - гейовете ореваха света, за това, че според тях те са нормални хора, които не са по-различни от останалите. Окей, а защо тогава сами се разграничавате от останалите по признак сексуална ориентация? Излишно е да оспорвате това, защото е истина. И нямам предвид само гей-парадите.
Аз лично съдя/деля хората по съвкупност от признаци, като има доста редове до "сексуална ориентация". Ако обаче лицето Х, ме провокира с поведението си, или си натравпа педерастията (да, правя разлика м/у гей и педераст), няма да го изтърпя, а ако прекали...лошо.
И за да се посмеят братята хомофоби, защото сигурно и аз ще бъда заклеймен като такъв от псевдо-толерантни слабоумни олигофрени. (Да им се изтаковам на живота и мечтите)
Сещам се за един случай, в който един такъв убавец прекрачи границата, тръгна да ме налазва , а доколкото си спомням бях и с момиче по това време ... стори ми се нагло и му резнах една. Резултат - педераст с разбит нос.
Иначе имам и съм имал доста приятелки бисексуални или лесбийки, въпреки че принципно ме дразнят не по-малко от мъжките им варианти, с които общуването ми се е свеждало до "Бегай, бе, ше ти е'ба майката..."
ПС-т.а.т.у., миличка, дреме ми на к'ура каква си, за какво се бориш, с кой се чукаш, ама като нямаш акъл за 2 стотинки...не пиши просто.