Обществото винаги е отхвърляло различните и ще продължи да бъде така независимо колко толерантни се изкарват в други държави. Целта на всеки жив организъм е да се възпроизвежда ,това е заложено у всеки, а тези хора противоречат на това. Няма как да ги смятаме за нормални, след като те са отклонение от еталона. Отделно тези хора в повечето си действия са крайно комплексирани, а аз съм твърдо против да ми правят манифестации и паради и да ми навират дефектите си в лицето ми. Наречете ме ограничен и консервативен, но за мен тези хора никога няма да бъдат нормални, а това което казвам не е дискриминация. Това не значи, че не трябва да бъдат щастливи и да си спят с които си искат, но не и да ми навират това в лицето. Казвате, че спрямо тях ние им навираме хетеросексуалноста си в лицата им, но от както свят светува малцинствата се съобразяват с мнозинствата, а точно вторите определят правилата. Това е изразено в много сфери и всяко общество е принудено да се съобразява с него.
Авторката ми стана много интересна, може да ти драсна някое ЛС да видим колко си способна в учената сфера и да проверим кой на кого ще прави дисекция.