- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли нужда от подкрепа?
Здравейте мили хора - млади, стари, тънки, дебели, къси, дълги, бели, черни, Хомо/Хетеро/Би и т.н. Много отдавна бях чел никакви теми, по-скоро дебати (камо ли интересни!) в пространството а пък и да ми е оставало време да пиша и аз по тях, но пък Вие тука си спретнахте нещо интересно и реших и аз да "измъдрея" накрая. Обобщено от темата ми хареса това, че има равно количество хора "за и против" различната от "Еталона" сексуална ориентация. Лично аз спадам към "Овчето стадо" което макар и консервативно за днешните разбирания си остава на плиткоумната максима "това в онова и душата в рая", ама нямам нищо против и тези, които считат "мъжката любов" за най-силна. Както мнозинството от "консерви" изказващи се тук и аз считам, че парадната показност и натрапчивост на "сексуално неориентираните или преориентираните" е дразнещ факт, от който страдат най-много подрастващите, които се сблъскват с подобен цирк и то директно на улицата, където така или иначе е най-силното обучение за изграждане на характера на човека. Ако това е нормална линия на поведение - защо няма парад на Масоните или на "Свидетелите на Яхова"? Няма нужда да се нападате един-друг със словестни атаки и насаждане на мнение защото от писаници тук и там си мисля, че никой от тук присъстващите не би променил мнението си - по-точно ориентацията си. Въпросът ми е в това, че ми е трудно да си обясня как едно момче или момиче на 12-15 год. разбира, че има влечения по същият пол???
Друг въпрос е прословутата "Дискриминация", която така усърдно създателката на темата набутва в дебата. Каква дискриминация бре "Другарко"? Къде видя бит или чу за бит Гей по улиците на милата ни татковина??? Ако считаш за дискриминация факта, че не ставам в автобуса да отстъпя мястото си като видя някоя "нежна душа" от същия пол наоколо - прощавай, ама няма как да стане!
Не считам за дискриминация факта, че като видя двама да се гушкат в градинката на пейката, както и да се държат за ръчичките ходейки по алеите, извръщам глава на другата страна - просто да не ги гледам, защото не знам дали не бих се сбил безпричинно, та да ги лежа после кат за хора. Не съм съгласен с подобно поведение и натрапване на обществени места!!! Като си съгласна и толерираща подобни действия - защо не толерираш и ексхибиционистите, воаьорите а пък и наркотрафикантите? И те са хора, и те душа носят!
Не разбрах само в какво се състои твоята помощ мацка, на деца които се чудят на кой трамвай да хванат - розовият или синият?, ти ще им продадеш билет за правилния?, или пък ще ги посъветваш да си идат до вкъщи и да попремислят кой бряг ще изберат.
Всъщност в крайна сметка няма никакво значение "кой с кого си прай кефа", важното е да му е кеф!
Да.... "Мече", ти се дразниш на моите повърхностни и некомпетентни и неуки "бръщолевеници", аз пък се дразня на това, че във всеки твой пост изтъкваш "образование, мъдрост, знания, цитати и т.н.", и считам "дискриминация" за дума уместна да използам в тоя случай!!! Защо не предлагаш помоща си за хората, които са искали но не са имали възможност да се сдобият със скъпите чуждестранни знания и умения, които си придобила в "чужбината" за да могат и те да придобият умението да се изказват високо-интелектуално (академично даже), пък нищо чудно да вземат да размислят после и да тръгнат в правилна посока. (имам в предвид посоката в която всеки индивид е избрал сам за себе си!-да не кажете сега, че съм "Педаломраз"!!!).
Ааааа..... душко, забравих да ти спомена, че изказвания от сорта на: не ти правят чест - защото като ни смяташ за "изостанали" ни "Дискриминираш" изключително много!!!, а си мислех че и ти си гражданин на тази държава, след като така научно и граматически правилно се изказваш, ама щом казваш, че съм Грък - съгласен! Само да не почнеш да ни обеждаваш ся, че и американския посланик е Гей!, той си е чист, откровен и доказан Педераст!