- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел и още нещо... ????
Здравейте. ( на 18 години съм-момиче ) Имам нужда от съвет се надявам да ми го дадете . Преди да ме упрекнете ще кажа- Ще се консултирам с гинеколожката ми , но най-рано мога след 1-2 дни , а до тогава се надявам и вие да дадете мнение.
На 11 вечерта с приятеля ми имахме полов контакт при който презерватива се скъса. Не е свършил в мен,но не сме сигурни дали не е имало нещо,дори малко. На 12 (днес) рано сутринта пих ескапел - 9 часа след гафа, просто нямаше как по-бързо. Сега ни остава само да чакаме , но имам изписани лекарства от гинеколожката за бактерии , които трябваше да почна вчера , но след като съм пила ескапел не знам дали е редно. Въпросът ми е - мога ли да ги почна след 2-3 дни и има ли опасност да подействат на ефективността на ескапел и на мен самата ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
А не знам за лекарствата, но опредлено не е трябвало да пиеш ескапел, защото нищо не е станало.Изчакай консултация с лекарката...
Еми не мога oа съм сигурна , тъй като той каза , че е усетил че може да свърши и се е спрял и след това се скъса...
Последно редактирано от kitti123 : 10-12-2013 на 19:14
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
А пък вие знаете по-добре от мен дали трябва или не. Все пак аз го правих , а не вие , или се бъркам ?
Добре де защо се нервиш?!Пуснала си тема, не може да има отговори по нея само такива каквито на тебе ти харесват.
Именно пуснала съм тема , в която пише , че вече съм пила хапчето. След като вече съм го взела , какъв е смисъла от упреци,които нищо няма да променят ?
Жените веднага след скъсан презерватив тичат за ескапел![]()
Ако не е свършил в теб, няма почти никаква вероятност.
Ако пък не си била в овулация, хептен.А относно бактериите, понеже не съм сигурна дали би имало някакъв евентуален проблем, няма да изказвам мнение.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аптеките направиха много пари от бавноразвиващи се момичета.
Изчакай консултация с гинеколожката и тогава ги пий.
Ако не си била в овулация не е трябвало да го пиеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
говори с гинеколожката , не очаквай компетентни мнения за лекарствени продукти и тяхното използване/смесване от хора във форум