.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Подготовка за матури 2014г.?

Хайде да видим кой и откъде се подготвя за ДЗИ? ;д
    Аз лично още не съм почнал с подготовката, даже се чудя коя да е втората ми матура..
    А вие по какво мислите да ви е втория изпит и с какви учебници се подготвяте?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    "Кратка история на българския народ" + помагалото на Слово за КСИ и матури + темите по история на Милена Калфова + здрав тормоз от учителката
    По БЕЛ ми е слаба подготовката, разчитам на нещата, които правим в училище.

Супер фен Аватара на paradosou
    По БЕЛ чета доста литературна критика и дълбая от време на време в тънкостите на граматиката. По биология преговарям целия материал (на Булвест са ми учебниците) и от време на времe удостоявам с внимание примерните матури в нета.
    Има си причина за форсирането. Кво да се прави, някои късно проумяваме, че диплома ок. 5.60-5.65 /без да участват ДЗИ/ понякога не стига, ако едва ли не в последния момент на хоризонта изгреят нови цели .
    Последно редактирано от paradosou : 10-10-2013 на 13:45

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И аз още не съм започнала, защото карам курс и ми адски е натоварено.
    Иначе БЕЛ и Английски.
    *сън*

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Решавам тестове по БЕЛ и Английски, чета в помагала и в нета иии така...
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Добре ве, има ли смисъл да се готвите за елементарните матури ? Ако с тях не може да се справите лесно ,закъде сте ?

Супер фен Аватара на paradosou
    Едно е да изкараш 5.50 и малко (в тоя случай вярно не би трябвало да се напрягаш кой знае колко), друго е да се доближиш до шестицата/да ти е перфектен резултатът. Последното понякога се оказва важно, ако смениш приоритетите и ти трябва максимално висок успех в дипломата (главно за чужбина става въпрос) .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Едно е да изкараш 5.50 и малко (в тоя случай вярно не би трябвало да се напрягаш кой знае колко), друго е да се доближиш до шестицата/да ти е перфектен резултатът. Последното понякога се оказва важно, ако смениш приоритетите и ти трябва максимално висок успех в дипломата (главно за чужбина става въпрос) .
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си