.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Mного ли е ? :/

Здравейте,разликата в годините между мен и приятеля ми е 9 години .. аз съм на 18,той на 27.Пасваме си идеално,допълваме се ... но родителите ми не са много положително настроени към цялата идея за тая връзка.Моляя,дайте някакъв съвет ....... :/

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ани то се е до човек за едни ще е нормално за други не прави това което на теб ти харесва не какво ти кажат другите

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    След като си "пасвате идеално" и вашите го харесват, нищо друго няма значение! Който ти каже нещо друго - да си гледа работата! Гадни завиждачи!!!

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    След като си "пасвате идеално" и вашите го харесват, нищо друго няма значение! Който ти каже нещо друго - да си гледа работата! Гадни завиждачи!!!
    +

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^
    Цитирай Първоначално написано от Benson7 Виж мнението
    но родителите ми НЕ са много положително настроени към цялата идея за тая връзка/
    След като си пасвате идеално, не мисля, че вашите имат право да ти кажат каквото и да е..Пък и си пълнолетна...

Такива неща имах нужда да прочета,thanksss !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Съмнявам се да прокопсате. :Д

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Първо, не можеш да разчиташ на това родителите ти да го приемат веднага. Те си имат техни убеждения, предразсъдъци, страхове, които понякога са непреодолими. Можеш да пробваш да ги запознаеш с него и да видят, че става. Може и просто да го приемат с течение на времето. Може и да не го, но в крайна сметка решението си е твое, не могат да ти се бъркат.

С тази разлика е почти невъзможно да си пасвате идеално... винаги има НО или АКО... На мнение съм,че ако партньора е подходящ за теб нищо друго няма значение... нито какво мислят родители,приятели,нито разлика в годините.Най-трудно е да намериш човек с който да си пасвате.Дано имате възможността да живеете заедно защото ако връзката ви е само от разстояние... си е чисто използване за едната или двете страни.Мъжа и жената са създадени да си пасват но много хора бъркат физическото пасване с онова другото... емоционалното или ако щеш го наречи духовното.Трябва да сте заедно,да минавате през ситуациите заедно,да споделяте деня и всичко... едва тогава би могла да твърдиш или той за теб,че си пасвате идеално.Всичко преди това е сляпа любов,неосъществени желания... планове в далечно бъдеще и още и още... и пак се отплеснах... В обобщен вид: ако мислите,че си пасвате намерете начин да си дадете шанс независимо от всички и всичко Ако чуждото мнение е проблем - игнорирайте го,ако разстоянието е проблем - скъсете го до минимум.Надявам се само да си запазиш трезвата преценка за да можеш реално да оценяваш ситуациите а не да гледаш непрекъснато със сърчица в очите.Иначе и това ще отмине...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си