.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86

Тема: Дласти

Hybrid View

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ми след като промениха облика на форума спрях да пиша.. Пък и не само това, повечето хора, които бяха от преди 2-3 години вече отдавна ги няма и си е направо мъртвило тук..

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Indeed Има нек'ви нови копчета,ного ме разсмиват,кат няя ко да прая се сещам и се смея. То да ти кажа кат лапета беше най-забавно.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Е ти пък лапета.. сега ме изкара пенсия

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Е чи не си ли пенсия Както каза смайл.. Така е. Аз си изпушвам цигарата и ще лягам , че утре си ибало майката брато.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Близо, но не съвсем. 95 набор съм. Бива, чудя се, мая се в момента. Объркано и гадничко ми е.
    Трябва да избера какво искам да уча, но си нямам и на идея, само знам къде искам, но пък не е сигурно дали ще мога там.. абе сложна работа. Побърквам се последните няколко седмици.
    То и аз уж нямам време, но покрай едно човече се застоявам на компютъра за по-дълго и нали Кофата ми е в отметките, та по навик...
    При теб как е даскалото, живота? Ти май беше мой набор, нали?
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ох, абе ти си ми била наборка, бе.
    Иначе душа, ориентирай се Ако нямаш някоя мечта, която да следваш като професия си прецени, кои предмети най-много ти вървят и са ти интересни, и действай:P Няма време просто...
    А при мен как върви.. все едно и също. Втора смяна съм, побърквам се от пътуване и учене, игнорирала съм малко социалния живот и така.. леко асоциалче се падам последно време.
    Последно редактирано от ByK : 10-13-2013 на 18:02

Мда, така е.. до края на октомври, в крааейн случай - ноември, трябва да съм решила със сигурност, да знам по какво да се подготвям още по-засилено. То втората смяна е малко кофти. Аз се радвам, че съм първа, но тоя и другия месец направо ще изпуша. Няма ден в който да си лягам по-рано от 11-12, както и да ставам по-късно от 6-7-8 сутринта. Ужас е направо. И сега ми се налага да пътувам всеки уикенд и ми е двойно по-натоварено. Не, че се оплаквам толкова, но искам да дойдат почивните дни(уж някаква ваканция от 2 дни имало), за да мога да си почина действително.
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Е ти пък тези два дни.. ще те спасят. Не ги мисли почивките сега, че сме отрязани отвсякъде. И зимната, и пролетната.. Иначе аз като бях първа миналите години доста честичко се е случвало без сън - направо с бусчето и на училище. И без това ми се налага да става в 05:00 та ако не си легна до към 11-12 изобщо не си правя труда да се лъжа за 2-3 часа..

А, не е ли отрязана само пролетната ваканция? Аз си мисля, че зимната си е същата о.О
    Аз съм първа от 12 години, не се оплаквам. Добре съм си, имам време за всичко, освен за сън.
    Аз поне съм на 1 минута от даскало и няма нужда да хващам автобуси.
    И да, като се има в предвид, че съня ми е много важен, тия два дни ще ми помогнат да се съвзема поне малко. :д
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    http://gyazo.com/6cd6b5bf2f954de27e640d8d1c2766d9
    Ами ето ти ги ваканциите, от миналите години доколкото си спомням ни пускаха все от 21-22 натам, а сега директно за Бъдни вечер..
    Иначе най-сърдечно ти завиждам! Първа смяна си е рай, нищо че за сън почти не ми остава време. Спокойно можеш да си организираш ангажиментите, без както при мен се налага буквално по цял ден да съм си на училище и вечерта на парцал. Изобщо до нищо не ми е.. А февруари е толкова далечe.

А, чакай. От Коледна до зимна има разлика
    Зимната специално си е същата, Коледната обаче.. просто няма как да не ни направят гадно.
    Много е кофти, защо не ни дадат и 23-ти? Ама не! Трябва и понеделник да се учи и чак тогава ваканция! -.-
    Поне самата ваканция ще си я прекарам страхотно! Само да дойде
    Обаче май са отрязали от есенната. Миналата година нямахме ли 2 дни + уикенда? Сега е само 1 ден. :о
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ох, да де.. и аз се обърках Иначе понеделник съм го отписала, едва ли някой ще се навие да ходи.
    А за есенната не помня.. те последните 2-3 години като вкараха есенна, пък зимна, пък втора пролетна каква ли е, иди ги разбери.

Аз сигурно ще ида, тука пишат отсъствия даже да си в час и да не правиш нищо(съответно и не пречиш на тези, които правят нещо).

Абе, при вас вирус/грип/нещо върлува ли?
    Аз тука откарах 2 седмици здрава като бик, с 15/25 болни и днес ме хвана и мен.. някак си.
    Сега меря температура и ще пия хапче за глава, че умирам.
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    То и при нас го караха строго, но 12-ти точно клас ни отпуснаха и ми е перфе. Гледам си важните часове, останалите си уча и така. А предмети като ФВС, Свят и личност, ЧК и там другите директно съм ги отписала.. тръгвам си и дори не ни пишат отсъствия. Айляче, хаха

А за грип не мисля.. миналата седмица, като се сменяше времето от топло към по студено, нещо ме тресеше и карах няколко дни на чайчета и ми мина. Ти бързо да се оправяш!

Аз пък точно по Свят и личност трябва да уча, защото майката на директорката е приятелка на баба (бивша учителка) и от там става мазало. Като цяло по всеки предмет трябва да съм на 100% подготвена, защото веднага ще кажат, че съм несериозна и ще ми пишат по-ниската оценка, защото съм внучка на бивши учители. Гадно, но факт. Аз заради тия неща ме е яд, че не отидох в друг град да уча. Ужасно е, че те оценяват по това, кои са ти роднини.
    Пих хапче, чай - чак утре, че няма вкъщи. Ще се оправя до няколко дни, ама да видим.
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ЕЕЕЕ, това вече е кофти, определено. Мен си ми е перфектно тука, нито ме знаят, още по-малко нашите познават. Единствено преди време имаше една учителка от Мездра, която ми преподаваше по Немски и ми правеше проблеми, но ЕГН-то си каза думата и я махнаха миналата година, за което направо си ударих дупето в тавана от кеф!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    <3>

Хаха, да. При мен пък пенсионираха класната ми, която в интерес на истината беше мега яка! И сега имам класеН, единствения класен в моето даскало. Имаме само 5-6 мъже от около 40 даскали. Как да е, ако махнат тая по Химия, ще бъде супер. Но пък на мен ми беше гадно 4 години, защо и на другите да не им е гадно, ХА! :Д Да видят и те, какво е да имаш чудовище в класната стая.
    *сън*

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Кво прайте ?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    О, не ти завиждам. Това, мъжете преподаватели са големи дървета. От нашите единствено уважавам господина ми по БЕЛ и то защото умее да съчетава работата за часа с някоя и друга шега, и винаги е интересно да го слушаш,хаха :P

Моя класен е пич!
    Впрочем сега намерих един английски тийн форум и имам чувството, че сменям само езика и облика.
    Всичко е същото, не че очаквах нещо по-различно, де.. :Д
    Готино е, май ще влизам там вече. Или поне по-честичко.
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.

В тоя ред на мисли аз изчезвам, че нещо ми се приспа, сладки сънища ти желая :*

Аз също мисля да лягам скоро, та лекинка!
    И се показвай по-често, че тука няма с кой да си лафи човек. :д
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Мляс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си