.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Unhappy Искам гадже

Просто от скоро имам неутолима жажда за връзка... може би ми е рано, само на 14 съм, но не мога да контролирам желанията си...
    Иска ми се просто да има някой, с който да чувствам онази топлина и нежност, някой, който се събужда и заспива с мисълта за мен, някой, който ще ми досажда постоянно и ще ме иска до себе си всяка свободна минута и т.н....
    По принцип хората постоянно ми повтарят, че съм красива. Едно от първите неща, които някой от новия ми клас ми каза, беше "Боже, колко си красиваа..". (Странното е, че беше момиче). Никога не нося грим, обличам се съвсем нормално, характерът ми е приемлив... Но явно в днешни времена само на кифлите се обръща внимание.
    Понеже не харесвам никой и няма да си намеря гадже скоро, моля някой да ми каже как да преодолея тази нужда?

Разсейвай се с нещо-излизай по-често с приятели,намери си хоби,тренирай...Добра възможност е и да се запишеш на нещо-танци или някакъв друг спорт,може да срещнеш нови хора.Попитай приятелките ти да те запознаят с някое момче, но не го мисли толкова,да имаш връзка далеч не е само гушкане и хубави неща,а някой който ще прави описаните от теб неща не се открива лесно...но ти не го и търси,любовта идва когато най-малко я очакваш.Банално е но се убедих от личен опит.Чувствах се по същия начин като теб,излизах с момичетата, с надеждата да срещна някой и се разочаровах,когато "Той" все не идваше и в един момент просто се отказах да търся любовта,а точно тогава тя намери мен.Не се притеснявай всичко това е нормално за възрастта ти.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не можеш да я преодолееш. Отдай ѝ се. Не спирай да търсиш, бъди по-социална и ще си намериш някого. Само не оставяй обаче да ти падне критерия и да се хвърлиш на първия, въпрос на самоуважение е да подбираш.

Само едно ще ти кажа, внимавай какво си пожелаваш

Голям фен Аватара на xantia
    ^

На тези години - чети повече книги после няма да намираш време и да искаш...

Супер фен Аватара на paradosou
    Свястно хлапе изглеждаш. Pain е казал основното .

Чувствам се по същия начин от доста време.Имам желание да бъда с някой , понеже около мен всеки е с някой.. Чета книги,излизам навън,ходя на танци,журналист съм,уча доста,решавам по много задачи,общувам с много момчета,които са ми само и приятели и не искам нищо повече от тях.И все пак имам нужда да съм с някой,който да ме оценява,но възниква и въпроса дали не съм твърде малка,за да имам гадже.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    И аз се чувствам така, само дето при мен има определен човек, с когото искам да бъда и другите, които се въртят наоколо не ми правят никакво впечатление.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Tи да видиш... Ами,чакай сега.От наблюденията ми момичетата на твоята възраст вече правят по-хубави св*рки от комшийката,а ти гадже искаш... Спокойно,все ще си намериш някой с който да си тровиш нервите. :P Късмет!

Супер фен Аватара на prince
    На 14 какви гаджета, като още си играеш с куклите?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Излизай с приятели запознай се с нови хора никога не знаеш каде ще си намериш гадже

Голям фен Аватара на slimbo
    аз пък искам кученце ........ ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?!? , я се стегни , то не е само целувки и мисли , то си е и отговорност и не знам що всички сте се вманиачили , да не е станало мода и аз пак да съм изпуснала нещо , както не следя моди ....... Абе хора не е кой знае какво ... Пък и за всяко нещо си има ВРЕМЕ и МЯСТО и с търсене няма да е , ще вземеш да се метнеш на първия и той да ти направи гадно и да те мачка и да те зареже....... ВРЕМЕТО и МЯСТОТО ще дойдат , не търси гадже , търси любов , всеки може да ти е гадже , не всеки може да обичаш......

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Естествено, че на 14 във връзките има предимно увлечение и целувки. Като сме били колкото нея повечето сме минали през някаква форма на подобни желания. Неадекватен ти е коментарът : ).

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    На 14 какви гаджета, като още си играеш с куклите?
    Странно консервативно мнение от такъв като теб.

И аз искам гадже .... ама съм 10 години по голям ... и аз имам нужда

Ще си намериш когато най-малко очакваш

Интересно защо са ви гаджета...толкова ли ви се целува и прави секс, че сте готови да се хвърлите на първите срещнати? Ужас.
    Имал съм само едно гадже до този момент и тя беше възможно най - голямата загуба на време в живота ми. Да имаш гадже е невероятно голяма отговорност. Трябва да се съобразявате с тях. Ако са някои, които обичат да контролират положението, ще си патите доста. Ако са някакви заспали също няма да е добре. Ако попаднете на такива с властни приятели няма да можете да се откачите от тях, дори и вече да не искате да сте с тях.
    Сега ти предлагам, щом си на 14 да се стягаш над ученето и да станеш социална. Гаджетата сами ще дойдат при теб без да ги търсиш.

Мега фен Аватара на tori
    Копай.

Голям фен Аватара на toad
    Аз харесвам само грозни , иначе бих те взел .

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Че това не само гаджето ще ти го даде, но й най-добрата приятелка, стига да е някоя наистина заслужаваща.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^Естествено, че на 14 във връзките има предимно увлечение и целувки. Като сме били колкото нея повечето сме минали през някаква форма на подобни желания. Неадекватен ти е коментарът : ).
    На каквато и възраст да си , връзката си е отговорност !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си