- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важно е и ако е възможно без хейт ;д
Да си призная малко ме е страх от първия път..болка, притеснения дали ще се справя добре и т.н. Другия ми въпрос е възможно ли е ако сперма попадне в началото и като съм девствена да забременея (ако само се е изпразнил там и да знам вече ''за Дева Мария ли се мислиш'' и един казва не може друг може и се обърках бая и сега питам сериозно! Има ли шанс да стане?) ако може няколко съвета, но имам и още един въпрос..тъй като гледам по темите за първия път съветът на всички е да е с презерватив...това убива ли удоволствието, намалява ли го или не се още разлика...съжалявам ако въпросът ми е неуместен и глупав, питам вас а не ''научните статий'' защото вие сте с опит и по-можете да ми кажете някой неща. Благодаря предварително за отзивите.![]()
При първия път ще боли, малко или много. При някои не боли много, при други боли, а при 3ти изобщо не боли, също зависи и от мъжката част да е внимателна. Ако няма сперма в оная ти работа, няма да забременееш и задължително с презерватив. Чел съм, че малко взима от кефа .. Но не ми се доверявай, няям сефте![]()
Възможностите са насекъде около нас, и ни съпътстват през целия живот. Възможно е утре да се гътнеш, възможно е и да не. Възможно е сефтето да е неприятно, възможно е също така обаче и да е приятно. Възможно е да забременееш, но също така има някаква възможност и да не се случи.
Повечето възможности около нас са базирани на избори които правим в определени моменти. И колкото по-обмислени са изборите ни (в повечето случаи), толкова по-безпроблемен и лесен (поне теоретически) си правим живота.
Та така, мило дете![]()
Последно редактирано от minimalist : 10-14-2013 на 12:38
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Боли, но не особено, въобще няма да мислиш за болката в тоя момент. Направи го с презерватив и няма да забременееш. Няма от какво да те е страх![]()
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Поредната тема за първия път. Най-накрая ще взема да ви направя една обща тема белким се спрат тия глупости.
Болката при всеки е различна, презервативи, лубрикант по желание, много целувки и орална любов. Успокояваш се, не отиваш с мисълта, че ще те колят и бесят и толкова.
5 закона за първи път. ( Не се отнася за курви и плейбои )
1. Той да е нежен
2. Ти да си отпусната и спокойна
3. Презерватив
4. Бавно, романтично и да те предразположи... вие си знаете как, а не да те напъва като загорял кон.
5. Обичайте се.
Аз лично избягвам да правя секс с презерватив, неудобни са - бил съм с момиче на противозачатъчни и е по-кеф и за двамата, плюс това шансът да се забременее е по-малък и излиза по-евтино като го правим редовно. Успех.
Така и не прочетох за тези противозачатъчни повечко... в крайна сметка не вредят ли на здравето на жената нещо?
Все пак са химия кой каквото и да говорим. Кое му е по-сигурното от презервативите? Ами ако хапчето не подейства кво правим?