.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Question Важно е и ако е възможно без хейт ;д

Да си призная малко ме е страх от първия път..болка, притеснения дали ще се справя добре и т.н. Другия ми въпрос е възможно ли е ако сперма попадне в началото и като съм девствена да забременея (ако само се е изпразнил там и да знам вече ''за Дева Мария ли се мислиш'' и един казва не може друг може и се обърках бая и сега питам сериозно! Има ли шанс да стане?) ако може няколко съвета, но имам и още един въпрос..тъй като гледам по темите за първия път съветът на всички е да е с презерватив...това убива ли удоволствието, намалява ли го или не се още разлика...съжалявам ако въпросът ми е неуместен и глупав, питам вас а не ''научните статий'' защото вие сте с опит и по-можете да ми кажете някой неща. Благодаря предварително за отзивите.

Супер фен
    При първия път ще боли, малко или много. При някои не боли много, при други боли, а при 3ти изобщо не боли, също зависи и от мъжката част да е внимателна. Ако няма сперма в оная ти работа, няма да забременееш и задължително с презерватив. Чел съм, че малко взима от кефа .. Но не ми се доверявай, няям сефте

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    При първия път ще боли, малко или много. При някои не боли много, при други боли, а при 3ти изобщо не боли, също зависи и от мъжката част да е внимателна. Ако няма сперма в оная ти работа, няма да забременееш и задължително с презерватив. Чел съм, че малко взима от кефа .. Но не ми се доверявай, няям сефте
    Мерси за съвета

Мега фен Аватара на baby_baby
    Задължително с презерватив

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Задължително с презерватив
    +

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Възможностите са насекъде около нас, и ни съпътстват през целия живот. Възможно е утре да се гътнеш, възможно е и да не. Възможно е сефтето да е неприятно, възможно е също така обаче и да е приятно. Възможно е да забременееш, но също така има някаква възможност и да не се случи.
    Повечето възможности около нас са базирани на избори които правим в определени моменти. И колкото по-обмислени са изборите ни (в повечето случаи), толкова по-безпроблемен и лесен (поне теоретически) си правим живота.
    Та така, мило дете
    Последно редактирано от minimalist : 10-14-2013 на 12:38
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от minimalist Виж мнението
    Възможностите са насекъде около нас, и ни съпътстват през целия живот. Възможно е утре да се гътнеш, възможно е и да не. Възможно е сефтето да е неприятно, възможно е също така обаче и да е приятно. Възможно е да забременееш, но също така има някаква възможност и да не се случи.
    Повечето възможности около нас са базирани на избори който правим в определени моменти. И колкото по-обмислени са изборите ни (в повечето случаи), толкова по-безпроблемен и лесен (поне теоретически) си правим живота.
    Та така, мило дете
    Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало гъза!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Боли, но не особено, въобще няма да мислиш за болката в тоя момент. Направи го с презерватив и няма да забременееш. Няма от какво да те е страх
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm Виж мнението
    Боли, но не особено, въобще няма да мислиш за болката в тоя момент. Направи го с презерватив и няма да забременееш. Няма от какво да те е страх
    Благодаря ти много

Мега фен Аватара на tori
    Поредната тема за първия път. Най-накрая ще взема да ви направя една обща тема белким се спрат тия глупости.
    Болката при всеки е различна, презервативи, лубрикант по желание, много целувки и орална любов. Успокояваш се, не отиваш с мисълта, че ще те колят и бесят и толкова.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Поредната тема за първия път. Най-накрая ще взема да ви направя една обща тема белким се спрат тия глупости.
    Болката при всеки е различна, презервативи, лубрикант по желание, много целувки и орална любов. Успокояваш се, не отиваш с мисълта, че ще те колят и бесят и толкова.
    Ще говориш за всичките ти първи пъти ли?

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало гъза!
    Хахахаххаа

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ще говориш за всичките ти първи пъти ли?
    Уцели от първия път.

5 закона за първи път. ( Не се отнася за курви и плейбои )

1. Той да е нежен
    2. Ти да си отпусната и спокойна
    3. Презерватив
    4. Бавно, романтично и да те предразположи... вие си знаете как, а не да те напъва като загорял кон.
    5. Обичайте се.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз лично избягвам да правя секс с презерватив, неудобни са - бил съм с момиче на противозачатъчни и е по-кеф и за двамата, плюс това шансът да се забременее е по-малък и излиза по-евтино като го правим редовно. Успех.

Така и не прочетох за тези противозачатъчни повечко... в крайна сметка не вредят ли на здравето на жената нещо?
    Все пак са химия кой каквото и да говорим. Кое му е по-сигурното от презервативите? Ами ако хапчето не подейства кво правим?

Цитирай Първоначално написано от entrymusic Виж мнението
    5 закона за първи път. ( Не се отнася за курви и плейбои )

1. Той да е нежен
    2. Ти да си отпусната и спокойна
    3. Презерватив
    4. Бавно, романтично и да те предразположи... вие си знаете как, а не да те напъва като загорял кон.
    5. Обичайте се.
    мисля че си много прав и благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си