.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Разликата между 3ти братовчед и брат си е голяма.Попринцип ако прочетеш малко,ще разбереш,че ако имате деца няма да са изроди,но въпроса е колко е редно и как ще ви гледат хората и семейството ви.Едва ли любовта е толкова голяма и едва ли ще ходите повече от година,че да накарате семействата ви да гледат на вас като на ненормални..3тите братовчеди са нещо много коварно,щото това е границата точно,4ти братовчеди вече може даже да не резберете,2ри пък е пълен абсурд,а 3тите са по средата,детето ви няма да е ненормално,но пък за родата ви сигурно ще е огромен шок...То и аз имам готини 3ти братовчедки,ама се спирам
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от berna9 Виж мнението
    Здрасти .. Обичам до лудост третия си братовчед .. Когато се запознахме не знаехме,че сме братовчеди, но след като разбрахме прекратихме връзката си. Той така пожела, защото не е от хората с широкоскроен поглед към нещата, но вчера ме попита кой си харесвам кой обичам и призна че още ме обича и харесва ;х Какво значи това се питам :х Какво да правя.. моля без тъпи коментари
    Пусни му малко за 10 минутки

пробвайте , ако нещата не се получат, можете да си останете братовчеди .
    иначе гадно е, не съм привърженик на връзки от подобен тип

'' Грешно ли е .. кръвосмешението '' - Много !

Супер фен Аватара на NissaN
    Действай както ти мислиш...;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си