.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Учене!

Учене!

В 8-клас съм и уча в НТБГ (Национално-търговско-банкова-гимназия).Значи на входните изкарах пет 5-ци и четири 4-ки.
    Доволен съм от учителите и класът ,но странното е ,че почти не ни дават домашни (само по математика 2-3 задачи и по английски най-редовно).Като се прибера си чета урока ,ако на следващия ден имам разказвателен предмет и си отговарям на въпросите след урока и после си пиша домашното! Това всичкото ми отнема около 1 час и половина. Баща ми постоянно ме следи и ми казва ,че много малко съм учил и подобни неща. Само ме ядосва и веднъж му казах ,че ако мисли ,че по цял ден трябва да си седя в стаята и да уча , е сгрешил! Според вас нормално ли е?

Нормално е. Просто явно по-бързо схващаш, което е добре, защото после ще започнат да ви дават повече домашни.

Е, то и аз почти не учех в гимназията, но ти при днешната образователна система смяташ ли, че 5-ци и 4-ки са достатъчни?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на Hidayet
    О, заек. Ти коя паралелка си, че ти стигат час и половина? Като те изпитват или като правиш нови контролни, гледай да изкараш по-високи оценки, за да му докажеш, че времето ти е достатъчно, за да си научиш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Ако си със засилена подготовка по английски език, не очаквай другите учители да ви дават постоянно домашни. Съобразителни са. Повечето.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Е, то и аз почти не учех в гимназията, но ти при днешната образователна система смяташ ли, че 5-ци и 4-ки са достатъчни?
    +1

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Ако си със засилена подготовка по английски език, не очаквай другите учители да ви дават постоянно домашни. Съобразителни са. Повечето.
    Повярвай, не е така. Това е НТБГ - не съществува учител, който да ти прави компромиси. Точно за това и аз се учудих.
    Р

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Нормално е. Просто явно по-бързо схващаш, което е добре, защото после ще започнат да ви дават повече домашни.
    +

И аз съм заек от НТБГ и съм учудена също. Аз не мога да смогна с тия проклети домашни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си