- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено ли съм малка? :)
Зависи от човека. Всеки е индивидуалност.
Но не рискувай. Има достатъчно момчета на този свят.
Мечтай, някой ден ще стане неусетно.
Не бързай и не се хвърляй на първия срещнат.
Уважението на първо място. След това се опитай да разбереш целите му и се запитай, дали е това, което искаш.
Пак ти казвам, не рискувай. В такава възраст си, че една раздяла може да ти се стори, като края на света.
Аз съм на 14!Нямам намерения да правя секс с него!А и няма значение вече!Мисля,че беше глупаво да пусна тази тема!Правите сте ,че съм твърде малка.А и исках аз да направя първата крачка ,а няма как да стане!Всичките ми приятелки ходят с някой , но това не е от значение!Но ме изкарвате извън контрол като кажете нещо против турците! Има ги всякакви перверзни турци!Но има и такива българи!Мога да ви дам съвсем известни такива случаи,които се разказват по новините!Този,за които си чула може би е бил ужасно невъзпитан,глупав и перверзен,но не е бил такъв само защото е турчин!Както казах има ги такива всякакви!В такива ситуации,когато започнете да делите хората според националностите им,започвам да се срамувам,че съм българка! Разберете,че и те са хора! Поставете се на тяхно място.Приятно ли ще ви е,ако някой говори против вас само защото сте българи?Нищо лично!Не се обиждай!
Благодаря ти за мнението все пак!
![]()
А, и още нещо.. Не ги заговаряй ти и не прави първата крачка. Често момичетата се хвърлят с 2-та крака напред и очаквания и остават разочаровани. Момчетата сме достатъчно умни създания, за да си изберем момиче и следователно да ѝ покажем, че я харесваме. Вече от вас зависи, дали можете да разпределите нахалните глупаци и умните, знаещи какво искат момчета в две графи и да си изберете.
Най-после някой да ми отговори на въпроса! Мерси много!Значи аз ще чакам някое момче да започне,няма да тръгвам първа!Благодаря ти!![]()
1-во НЕ Е ГЛУПАВО ДА ПИТАШ.
2-ро Глупаво е да събираш мнения от други хора. Важно е единствено твоето мнение. Влиаеш ли се от хорското мнение, ще бъдеш потъпквана.
3-то Според мен малка си за тези неща.
4-то Тъй като аз съм расист малко, не малко, а много. Бих ти предложил от все сърце да не се занимаваш с мангали. Чистите Турци сигурно са по-бели от нас. В България всеки 2ри циганин е турчин според тях. Не се занимавай. Но ти си имаш глава на раменете.
5-то Не гледай, че приятелките ти или съучиничките ти имат приятели и не взимай пример от тях, защото всички ще изминете дълъг път от момчета , докато стигнете до перфектното момче за вас. Ти си на 14 това може да стане на 20-21-25 години.
Съвета ми е : Забавлявай се, младоста е нещо, което трябва да се изживее със пълна пара. Младоста е най-желаното нещо от хората, които вече не могат да я имат.
++
п.с. националността не е определяща в повечето случаи, не слагайте всички под общ знаменател. Има ги и добри турци и лоши турци. Смятам, че злобата към тях ни се насажда още от начален курс на обучението в училище. Тук идва и въпросът дали е истински турчин или си е просто циганин?Aз лично, въпреки че не съм расист и се старая да не деля хората, съм си страшно предубедена за циганите и не бих имала каквито и да било отношения с хора от този етнос. Sorry not sorry.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Яба хора!!! Казвам ви турчин си е момчето.. ако не бях сигурна дали щях изобщо да питам? Ще кажете от къде си толкова сигурна...За това направо ви отговарямКакто бях споменала вече, най-добрия му приятел е мой братовчед!Едва ли и той да не е разбрал, ако е циганин!Аз не харесвам циганите и специално в района,в който живея аз много лесно може да се различат циганите и турците!И относно съвета на prince аз съм все още малка,а не млада :/
.. И не мисля,че е глупаво да събирам мнения от хора,които вече са изживели тези преживявания!Аз така или иначе сама ще си реша,просто искам мнение,а не разрешение! И съм хипер мега много съгласна с heartlesandfreaky!Благодаря ви за мнението!
![]()
Не прави ти първата крачка ако те харесва той ще те потърси пръв не бързай само защото приятелките ти имат гадже и ти да си като тях
Ами, на мен първата жена ми беше когато бях на 6. Няма никакви проблеми, никога не си малка за любов!
Защо винаги гледате другите,а не себе си ?
Щом нямаш значи има време.Това,че нямаш приятел нищо не означава.Има време за всичко.Казвам ти от опит аз съм девети клас и имах гадже,и чесно казано това си беше убийство.Недей бързай само това ще ти кажа.Правилния човек ще дойде,защото като бързаш ще ти се падат все неподходящите.Има време за всичко.