.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    ОУ..Тук може и да поспорим малко.Първо не ми е приятел.Както казах вече дори не си говорим!Правя разлика между турчин и циганин.. Това,че твоята приятелка е попаднала на неподходящо момче не означава,че всички са такива!Той е турчин,а не циганин.Дори във фейсбук е написал името си на български!Не мисля,че е много важно дали е циганин или турчин.Не съм нито националистка,нито расистка.Нямам нищо против турците или българите!Имам приятелки и приятели турци,които са доста стабилни.Разберете,че това дали си турчин,циганин или българин не е от най-голямо значение.Може и да не тръгна с него..шанса е малък,защото дори не зная дали се зарибява с някоя.Но това, че е турчин по никакъв начин няма да ми попречи! Може би наистина съм малка и трябва да почакам и най-вероятно момчето трябва да направи първата крачка.Това може би е моя грешка.Но твоята грешка е ,че делиш хората според етническия им произход! Няма значение дали е циганин,турчин,негър,бълга ин или американец!Не става въпрос конкретно за това момче.Говоря изобщо.Не трябва да делим хората по нищо!Дали е беден,богат,гей,лесбийка,би сексуален,ТУРЧИН,ЦИГАНИН,Б ЛГАРИН всичките сме хора!Всичките сме равни на този свят!Вярно е преди сме били под османско робство,но каква вина имат сегашните турци за това?
    Отказах се.. наистина съм малка,пък и исках аз да започна първата крачка.Но това май е невъзможно.Нека спрем да делим хората,накрая всички сме под земята,на всички ни копаят една и съща дупка.Всички ни зариват с пръст!Всички сме хора!Всички обичат!Всички имат право на своя религия! Всеки има правото да изповядва своята!Няма значение какъв е !Важното е ,че е човек!Не е задължително всички да сме еднакви!
    Тия неща не ги чувам за първи път и ако ти помагат да заспиваш вечер продължавай да си ги вярваш.
    Но най-добрия съвет които някои може да ти даде е да изчакаш малко , или в най-лошия случай си избери някои от твоята релия и етнос .......

Супер фен Аватара на Anonys
    Зависи от човека. Всеки е индивидуалност.

Но не рискувай. Има достатъчно момчета на този свят.
    Мечтай, някой ден ще стане неусетно.

Не бързай и не се хвърляй на първия срещнат.
    Уважението на първо място. След това се опитай да разбереш целите му и се запитай, дали е това, което искаш.
    Пак ти казвам, не рискувай. В такава възраст си, че една раздяла може да ти се стори, като края на света.

Аз съм на 14!Нямам намерения да правя секс с него!А и няма значение вече!Мисля,че беше глупаво да пусна тази тема!Правите сте ,че съм твърде малка.А и исках аз да направя първата крачка ,а няма как да стане!Всичките ми приятелки ходят с някой , но това не е от значение!Но ме изкарвате извън контрол като кажете нещо против турците! Има ги всякакви перверзни турци!Но има и такива българи! Мога да ви дам съвсем известни такива случаи,които се разказват по новините!Този,за които си чула може би е бил ужасно невъзпитан,глупав и перверзен,но не е бил такъв само защото е турчин!Както казах има ги такива всякакви!В такива ситуации,когато започнете да делите хората според националностите им,започвам да се срамувам,че съм българка! Разберете,че и те са хора! Поставете се на тяхно място.Приятно ли ще ви е,ако някой говори против вас само защото сте българи?Нищо лично!Не се обиждай! Благодаря ти за мнението все пак!

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Зависи от човека. Всеки е индивидуалност.

Но не рискувай. Има достатъчно момчета на този свят.
    Мечтай, някой ден ще стане неусетно.

Не бързай и не се хвърляй на първия срещнат.
    Уважението на първо място. След това се опитай да разбереш целите му и се запитай, дали е това, което искаш.
    Пак ти казвам, не рискувай. В такава възраст си, че една раздяла може да ти се стори, като края на света.
    Благодаря за мнението много!Доста мъдро го каза!

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    Благодаря за мнението много!Доста мъдро го каза!
    А, и още нещо.. Не ги заговаряй ти и не прави първата крачка. Често момичетата се хвърлят с 2-та крака напред и очаквания и остават разочаровани. Момчетата сме достатъчно умни създания, за да си изберем момиче и следователно да ѝ покажем, че я харесваме. Вече от вас зависи, дали можете да разпределите нахалните глупаци и умните, знаещи какво искат момчета в две графи и да си изберете.

Най-после някой да ми отговори на въпроса! Мерси много!Значи аз ще чакам някое момче да започне,няма да тръгвам първа!Благодаря ти!

Супер фен Аватара на prince
    1-во НЕ Е ГЛУПАВО ДА ПИТАШ.
    2-ро Глупаво е да събираш мнения от други хора. Важно е единствено твоето мнение. Влиаеш ли се от хорското мнение, ще бъдеш потъпквана.
    3-то Според мен малка си за тези неща.
    4-то Тъй като аз съм расист малко, не малко, а много. Бих ти предложил от все сърце да не се занимаваш с мангали. Чистите Турци сигурно са по-бели от нас. В България всеки 2ри циганин е турчин според тях. Не се занимавай. Но ти си имаш глава на раменете.
    5-то Не гледай, че приятелките ти или съучиничките ти имат приятели и не взимай пример от тях, защото всички ще изминете дълъг път от момчета , докато стигнете до перфектното момче за вас. Ти си на 14 това може да стане на 20-21-25 години.

Съвета ми е : Забавлявай се, младоста е нещо, което трябва да се изживее със пълна пара. Младоста е най-желаното нещо от хората, които вече не могат да я имат.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    1-во НЕ Е ГЛУПАВО ДА ПИТАШ.
    2-ро Глупаво е да събираш мнения от други хора. Важно е единствено твоето мнение. Влиаеш ли се от хорското мнение, ще бъдеш потъпквана.
    3-то Според мен малка си за тези неща.
    4-то Тъй като аз съм расист малко, не малко, а много. Бих ти предложил от все сърце да не се занимаваш с мангали. Чистите Турци сигурно са по-бели от нас. В България всеки 2ри циганин е турчин според тях. Не се занимавай. Но ти си имаш глава на раменете.
    5-то Не гледай, че приятелките ти или съучиничките ти имат приятели и не взимай пример от тях, защото всички ще изминете дълъг път от момчета , докато стигнете до перфектното момче за вас. Ти си на 14 това може да стане на 20-21-25 години.

Съвета ми е : Забавлявай се, младоста е нещо, което трябва да се изживее със пълна пара. Младоста е най-желаното нещо от хората, които вече не могат да я имат.
    ++
    п.с. националността не е определяща в повечето случаи, не слагайте всички под общ знаменател. Има ги и добри турци и лоши турци. Смятам, че злобата към тях ни се насажда още от начален курс на обучението в училище. Тук идва и въпросът дали е истински турчин или си е просто циганин? Aз лично, въпреки че не съм расист и се старая да не деля хората, съм си страшно предубедена за циганите и не бих имала каквито и да било отношения с хора от този етнос. Sorry not sorry.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Щом те сърби го начеши!

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    ++
    п.с. националността не е определяща в повечето случаи, не слагайте всички под общ знаменател. Има ги и добри турци и лоши турци. Смятам, че злобата към тях ни се насажда още от начален курс на обучението в училище. Тук идва и въпросът дали е истински турчин или си е просто циганин? Aз лично, въпреки че не съм расист и се старая да не деля хората, съм си страшно предубедена за циганите и не бих имала каквито и да било отношения с хора от този етнос. Sorry not sorry.
    Яба хора!!! Казвам ви турчин си е момчето.. ако не бях сигурна дали щях изобщо да питам? Ще кажете от къде си толкова сигурна...За това направо ви отговарям Както бях споменала вече, най-добрия му приятел е мой братовчед!Едва ли и той да не е разбрал, ако е циганин!Аз не харесвам циганите и специално в района,в който живея аз много лесно може да се различат циганите и турците!И относно съвета на prince аз съм все още малка,а не млада :/ .. И не мисля,че е глупаво да събирам мнения от хора,които вече са изживели тези преживявания!Аз така или иначе сама ще си реша,просто искам мнение,а не разрешение! И съм хипер мега много съгласна с heartlesandfreaky!Благодаря ви за мнението!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението

Не се притеснявай, въпроса е напълно естествен. Първата ми връзка беше на 18. Сега съм на 24. Като се върна назад разбрах, че е можело да изчакам още мъничко, поне да срещна по- добра партия. Не беше турчин, но имам достатъчно основания да смятам, че ако се бях омъжила за него, живота ми щеше да е пълна катастрофа.
    Тръгнах с този човек, защото другите отдавна се бяха севтосали и поради същите причини като теб, смятах че съм пропуснала нещо до този момент. Като започнах връзката, нищо не осъзнавах, влюбих се, легнах с него и 3 години едва не минах през ада.
    Разделих се с него и си подредих живота.

Относно за това, че е турчин чувала съм, че снимат приятелките си с камера докато правят секс и после го показват на приятелите си. Ужас просто.

И не е нормално първото ти гадже да е на 18 ..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    хахахах, а на колко трябва да е?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението

Не се притеснявай, въпроса е напълно естествен. Първата ми връзка беше на 18. Сега съм на 24. Като се върна назад разбрах, че е можело да изчакам още мъничко, поне да срещна по- добра партия. Не беше турчин, но имам достатъчно основания да смятам, че ако се бях омъжила за него, живота ми щеше да е пълна катастрофа.
    Тръгнах с този човек, защото другите отдавна се бяха севтосали и поради същите причини като теб, смятах че съм пропуснала нещо до този момент. Като започнах връзката, нищо не осъзнавах, влюбих се, легнах с него и 3 години едва не минах през ада.
    Разделих се с него и си подредих живота.

Относно за това, че е турчин чувала съм, че снимат приятелките си с камера докато правят секс и после го показват на приятелите си. Ужас просто.
    Чакай сега..Ти ако смяташ, че тя ще се омъжи за първия, с който се сгаджоса...Много малко хора го правят.

И не знам вече за кой път питам-защо слагате всички под един знаменател като знаете, че изключения винаги има?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не прави ти първата крачка ако те харесва той ще те потърси пръв не бързай само защото приятелките ти имат гадже и ти да си като тях

Що пьк да не прави пьрвата крачка?

Ами, на мен първата жена ми беше когато бях на 6. Няма никакви проблеми, никога не си малка за любов!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Не е лично, ако не се лъжа 6ти клас бях, но то това не беше любов и съжалявам, че изобщо съм си губила времето. Ама.. бях мъничка, заблудена и си мислех, че всичко, което хвърчи се яде.
    Всичко, което хвърчи се яде, стига да знаеш накъде хвърчи.

Защо винаги гледате другите,а не себе си ?
    Щом нямаш значи има време.Това,че нямаш приятел нищо не означава.Има време за всичко.Казвам ти от опит аз съм девети клас и имах гадже,и чесно казано това си беше убийство.Недей бързай само това ще ти кажа.Правилния човек ще дойде,защото като бързаш ще ти се падат все неподходящите.Има време за всичко.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatna lqstovica Виж мнението
    Защо винаги гледате другите,а не себе си ?
    Щом нямаш значи има време.Това,че нямаш приятел нищо не означава.Има време за всичко.Казвам ти от опит аз съм девети клас и имах гадже,и чесно казано това си беше убийство.Недей бързай само това ще ти кажа.Правилния човек ще дойде,защото като бързаш ще ти се падат все неподходящите.Има време за всичко.
    А ако се бави, може да изпусне правилния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си