Добър вечер! Аз съм момиче (М.) на 17 години. Преди две години срещнах едно момче, бях много влюбена, той искаше да правим секс, но за мен това беше много специално и не бях 100% сигурна. Накрая се реших и колкото и да не ми беше приятно започнахме да го правим. Разделени сме отдавна и аз сега срещнах друго момче. Влюбени сме,обичаме се, той е девствен, аз му казах същото за себе си макар че не съм 100% сигурна. За това опрях до Вас. Та преди две години с въпросния бивш пийнахме по бира и се запътихме към вкъщи.Той много бързаше.Нямаше любовна игра,нямаше нищо,дори не ме предразположи. Сещам се за една подходяща поговорка "От вратата и за краката". Дирекно легна съблече се,съблече и мен. Изпитвах отвратителна болка, той беше доста неопитен и незнаеше какво да прави. Пъхаше по един по два пръста.. пъхах и аз,но нямаше кръв. После се опита с члена си,но не успя да го вкара сигурна съм.Плъзгаше се,не успя да влезне... после пак пробвахме с ръцете,но кръв нямаше... болеше ме,не издържах да ме третира така,след което му се разкрещях ,скарахме се и от тогава не съм правила повече опити с никого.Реших че е Божа работа и пазих тази нощ за някой наистина специален.Ето че две години по-късно го срещнах- моето всичко. И като заговорихме за това и като го уверих,че аз съм девствена и той ще е първия се замислих,това наистина ли е така? Първият човек с който реших да поговоря е скъпата ми майчица, тя ме увери че щом не го е вкарал до край и щом е нямало кръв значи съм девствена и да съм спокойна, но аз знам че не винаги има кръв.... Мога ли по някакъв начин да се проверя сама. Вие можете ли да ми кажете нещо или да отида на генеколог. Но как... с въпроса "погледни девствена ли съм?" . Но за мен е адски важно да знам отговора. Благодаря ви изключително много на целият Екип и предварително на всички,които ще коментират. Чакам отговор :)