- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
Дам, моя грешка. Пропуснал съм да го прочета. Тъй като го видях през телефона и явно нещо ми се е прецакал browser-а, защото не ми е показало, че има и писано. Та сега го прочетох. И все пак за мен това са резултати и мисля, че заслужава похвала и мотивиране. Написала е, че попринцип бяга и прави разни упражнения. На това, ако му викаш абсолютно нищо - окей, но според мен не е точно така. Особено бягането действа на цялото тяло и натоварва почти всички мускулни групи. А и самото телосложение на момичето е атлетично (без да тренира по-сериозно). Иначе Rakshy мисля, че я е посъветвал добре. Мога само да добавя да продължаваш и с кардиото. Също така, когато ти се отдаде възможност започни да тренираш в зала. Там ще видиш още по-добри резултати. Особено, ако започнеш да се храниш и правилно (ако в момента не го правиш). И другият път може директно да си зададеш въпросите в самия раздел
.
Последно редактирано от Shines : 04-27-2014 на 14:27
Даа аз попитах вече за лицевите опори и за кръста и ми отговориха.И телосложението не ми е атлетично изобщо даже.Доста усилия ми е коствало да постигна този резултат ,който даже не е кой знае какво ,но все пак се почва от някъде.И вие сте били хилки за тенис преди да почнете![]()
На мен така ми се стори по снимките, но все пак ти си знаеш най-добре. Знам през какво се минава. Точно заради това те похвалих. Така е, всеки започва от някъде. Без значение дали ще е спорт, работа, образование и т.н. Всичко е навързано. Всяко едно нещо изисква постоянство и воля.
Така е наистинаСамо с тичане и упражнения ... незнам до къде ще стигна ,но както казваш се иска постоянство.А ти ако си ти на снимката ти те поздравявам искрено ,изглеждаш страхотно!
Така си е. Аз съм, благодаря. Старая се да изглеждам добре
.
Спрете да пишете bro-science глупости!
Grumpy old madman
Всъщност жените изкарват пресата на по-висок % подкожни мазнини от мъжете. Логично е.
Grumpy old madman
Ето ги нашите момичетаааа
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...74271416_n.jpg
Браво на тях, тази година ми харесаха как ги наредиха поне в девойките, на турнира в Пловдив беше много зле нареждането, ама като имаме скапани съдии така ще е. Моника Наумова взе първо място при девойки, а в Пловдив 3-то. Тренирах с нея известно време и това момиче е просто истински пожар![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Вдясно е Елена Минчева, а вляво забравих как се казваше.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ако не се лъжа тази отдясно на Be Strong беше доста зле. На това състезание се е постарала. Евала.
Queen of the Damned