- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
Благодаря ти
Ето малко бутче и от мен
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...60792707_n.jpg
Тука е излязло много голямо, не е чак така на живоСега се мъча да развивам вътрешната глава, от 2 дни не мога да сядам, лягам и ходя. Като се сетя, че ще чистя чак другата година по това време
Наистина ще стана бухтичка. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12087783_n.jpg
А защо това задно бедро върви толкова бавнооо, много бавно се развива...
А иначе протеиновите шейкове имат вкусове.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да ви питам, между другото, има едно много интересно упражнение, което освен, че ме е страх да пробвам, не ми се вижда много ефективно, а пък много го хвалят, за задно бедро.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Мнения?
Тяга правиш ли?
Queen of the Damned
По-добре тяга с прави крака .6-8 повт с бавни негативни.
Това го правят powerlifter-ите. Доста е ефективно. Пробвай го. А и много допринася за клека и тягата ти.
Правя тяга - и класическа, и римска. Римската я въртя по 2-3 различни начини. Общо взето отскоро започнах по-сериозно да наблягам на задното, може би иска повече време. За задно винаги правя 8 повторения, клек 8-10, трицепс и гърди само правя по 12. Всичко друго ми е 6-8-10 общо взето.
Защо? Аз честно казано не искам да развивам повече бицепс и трицепс, а с гърдите внимавам, че се отказах от силикона и не искам да се очертават прекалено, не ми допада.
Имат ли ефект лицевите опори за стягане на женските гърди момичета ?? Мойте са малки , но това не ме притеснява ,а това че бяха стегнати , но като поотслабнах вече не са.Горната част иска работа.Лицевите подходящи ли са според вас ?
Ще има, ако ги правиш с тежест. Но не разчитай само на тях. За гърди- лег, флайс с дъмбели, кофи на успоредка (най-добре с допълнителна тежест)! Иначе другото е БошЛаф!
Queen of the Damned
^ Да и да вметна да не си въобразяваш, че от упражненията за гърди гърдите растат, че съм срещала такива хора много. Не растат, но поне се оформят. И аз съм ЗА лег и флайс, аз лично обикновено правя хоризонтална лежанка, после флайс и после вертикална лежанка или редувам пек-дек-а.
Момичета правете каквото ще правите,че повечето момичета като ги погледна моите гърди са 2 пъти колкото техните и познайте) Все пак съм момче lol .
Хахах даа ясно ми е ,че няма да пораснат.Просто искам даги стегна.Аз немога обикнонвенни лицеви камоли с тежесттттттт ............. или пък кофички лудница :Д
Това, като го прочета винаги ме напушва смях. Не разбирам защо според някои всички са комплексирани, ако са им отговорили по-грубо. Нищо лично.
donatela: Аз те съветвам да не се занимаваш с тия половинки лицеви. По една, по две, ама си ги прави цели. Аз в началото бях така и една правих с големи мъки, но ся си правя по 20 и отгоре без да съм се занимавала с половинки. Има интересни "предизвикателства". Може да си изтеглиш някое такова и го направиш, като за начало, учудващо добре ги правят.![]()
Те са комплексни не може само едно. Трябва и хранителен режим да спазваш поне малко от малко. Ето чети тук, полезно е и аз предимно от там си вземам програмите :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61658
Ба,как ги определяте тия процент винаги ми е било интересно. Като пише на някоя снимка 70% nutrition 30% workout или нещо от сорта и всичко го приемате за чиста монета.
Аз пък казвам,че тренировките са в пъти по-важни за натурални трениращи хора. Хора без никакъв хранителен режим с резултати и физически като физика и като силови показатели - много,но хора само с диета без или с куцащи тренировки 0.![]()
Много мога да пиша по въпроса и да намеря всякакви интересни четива ,но не това е целта)