.
Затворена тема
Страница 23 от 46 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1127
    Благодаря ти
    Ето малко бутче и от мен
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...60792707_n.jpg
    Тука е излязло много голямо, не е чак така на живо Сега се мъча да развивам вътрешната глава, от 2 дни не мога да сядам, лягам и ходя. Като се сетя, че ще чистя чак другата година по това време Наистина ще стана бухтичка. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12087783_n.jpg
    А защо това задно бедро върви толкова бавнооо, много бавно се развива...
    А иначе протеиновите шейкове имат вкусове.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Да ви питам, между другото, има едно много интересно упражнение, което освен, че ме е страх да пробвам, не ми се вижда много ефективно, а пък много го хвалят, за задно бедро.
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    Мнения?

Голям фен
    Град
    София
    Тяга правиш ли?
    Queen of the Damned

Мега фен
    По-добре тяга с прави крака .6-8 повт с бавни негативни.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Това го правят powerlifter-ите. Доста е ефективно. Пробвай го. А и много допринася за клека и тягата ти.

Правя тяга - и класическа, и римска. Римската я въртя по 2-3 различни начини. Общо взето отскоро започнах по-сериозно да наблягам на задното, може би иска повече време. За задно винаги правя 8 повторения, клек 8-10, трицепс и гърди само правя по 12. Всичко друго ми е 6-8-10 общо взето.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Я кажете някакви упражнения за дупе за сваляне

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Правя тяга - и класическа, и римска. Римската я въртя по 2-3 различни начини. Общо взето отскоро започнах по-сериозно да наблягам на задното, може би иска повече време. За задно винаги правя 8 повторения, клек 8-10, трицепс и гърди само правя по 12. Всичко друго ми е 6-8-10 общо взето.
    И трицепса и гърдите си прави по 10-8-6!
    Queen of the Damned

Защо? Аз честно казано не искам да развивам повече бицепс и трицепс, а с гърдите внимавам, че се отказах от силикона и не искам да се очертават прекалено, не ми допада.

Голям фен
    Град
    София
    Защо? Аз честно казано не искам да развивам повече бицепс и трицепс, а с гърдите внимавам, че се отказах от силикона и не искам да се очертават прекалено, не ми допада.
    Е, ти си знаеш, щом са ти такива целите, ОК.
    Queen of the Damned

Имат ли ефект лицевите опори за стягане на женските гърди момичета ?? Мойте са малки , но това не ме притеснява ,а това че бяха стегнати , но като поотслабнах вече не са.Горната част иска работа.Лицевите подходящи ли са според вас ?

Голям фен
    Град
    София
    Ще има, ако ги правиш с тежест. Но не разчитай само на тях. За гърди- лег, флайс с дъмбели, кофи на успоредка (най-добре с допълнителна тежест)! Иначе другото е БошЛаф!
    Queen of the Damned

^ Да и да вметна да не си въобразяваш, че от упражненията за гърди гърдите растат, че съм срещала такива хора много. Не растат, но поне се оформят. И аз съм ЗА лег и флайс, аз лично обикновено правя хоризонтална лежанка, после флайс и после вертикална лежанка или редувам пек-дек-а.

Мега фен
    Момичета правете каквото ще правите,че повечето момичета като ги погледна моите гърди са 2 пъти колкото техните и познайте ) Все пак съм момче lol .

Хахах даа ясно ми е ,че няма да пораснат.Просто искам даги стегна.Аз немога обикнонвенни лицеви камоли с тежесттттттт ............. или пък кофички лудница :Д

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от donatela Виж мнението
    Хахах даа ясно ми е ,че няма да пораснат.Просто искам даги стегна.Аз немога обикнонвенни лицеви камоли с тежесттттттт ............. или пък кофички лудница :Д
    Ето защо човек трябва да тренира с тежести!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Това не е ли нещо шоколодово. Не разбрам, не ме нападайте.
    Казах, че не разбирам. Нито съм пила разни разтворими протеинчета, нито съм се интересувала. Избивайте си комплеските някъде другаде.

Цитирай Първоначално написано от donatela Виж мнението
    Слагаш коленете на земята и ги правиш така. Продължавай така докато не направиш цяла лицева опора после и тежести.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Избивайте си комплеските
    Това, като го прочета винаги ме напушва смях. Не разбирам защо според някои всички са комплексирани, ако са им отговорили по-грубо. Нищо лично.

donatela: Аз те съветвам да не се занимаваш с тия половинки лицеви. По една, по две, ама си ги прави цели. Аз в началото бях така и една правих с големи мъки, но ся си правя по 20 и отгоре без да съм се занимавала с половинки. Има интересни "предизвикателства". Може да си изтеглиш някое такова и го направиш, като за начало, учудващо добре ги правят.

Супер фен
    Освен римската тяга не използваш ли и машината за задно бедро-бедреното сгъване?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Казах, че не разбирам. Нито съм пила разни разтворими протеинчета, нито съм се интересувала. Избивайте си комплеските някъде другаде.
    Еми тогава защо пишеш като не знаеш бе, батал? Е така да има един коментар в повече!?
    Те 5 човека говориха за протеина, тя не разбрала и пише тъпотии. Хората, които говорят за комплекси са тези с най-големите...

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Я кажете някакви упражнения за дупе за сваляне
    Те са комплексни не може само едно. Трябва и хранителен режим да спазваш поне малко от малко. Ето чети тук, полезно е и аз предимно от там си вземам програмите :

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61658

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Освен римската тяга не използваш ли и машината за задно бедро-бедреното сгъване?
    Да, разбира се. Не тренирам от две седмици. Просто започнах да тренирам задно бедро много късно и забелязвам, че върви бавно.

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Трябва и хранителен режим да спазваш поне малко от малко.
    Да не звуча банално, ама храната е 70 процента

Мега фен
    Ба,как ги определяте тия процент винаги ми е било интересно. Като пише на някоя снимка 70% nutrition 30% workout или нещо от сорта и всичко го приемате за чиста монета.
    Аз пък казвам,че тренировките са в пъти по-важни за натурални трениращи хора. Хора без никакъв хранителен режим с резултати и физически като физика и като силови показатели - много,но хора само с диета без или с куцащи тренировки 0.
    Много мога да пиша по въпроса и да намеря всякакви интересни четива ,но не това е целта )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си