- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
За мен и храната и тренировките, мога да кажа че са 50/50.
Queen of the Damned
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Сигурно е така, но исках да кажа на мацката, че ако иска някакъв съществен резултат трябва поне малко от малко да се съобразява. Ясно ми е, че без хранителен режим не става работата, все пак дупе и крака и цяло тяло да го наречем не се поддържат с нездравословно хранене и тренировки от дъжд на вятър.
Гледайте си само приема на протеин за деня, другото са подробности![]()
Ако е просто за отслабване като килограми определено храната е най-важна,в противен случай тренировката.
А за сериозни резултати 100% тренировка 100% храна - просто и двете трябва сами по себе си да дават пълен капацитет.
Аз съм доволна, успях за около година да се справя с висналия си задник и дебелите бедра. Но от тогава до сега си поддържам форма, не се отпускам, защото като знам с колко труд постигнах всичко не искам да иде по дяволите!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...18648906_n.jpg
Това съм аз след като спрях да ходя на фитнес, тъй като трябваше да замина в чужбина и там 3 месеца бях само на лостове.
След като оставих фитнеса почнах да отслабвам и в крайна сметка лостовете ме направиха по-релефен, но заради липса на тежки килограми загубих размери. По едно време тренировката за гърди ми беше 450 лицеви упори и 50 кофички с 10 кг гира на кръста, та след това карах майка да се качва на гърба ми и сега нямам търпение да се върна в бг и да почна фитнеса.
Най-големият ми прогрес в фитнеса беше миналата година от 68 кг, в които попаднах от невнимание, защото се бях вманиачил да тичам по 30-40 километра на седмица, до 73 кг за 1 месец, като към 5 килограма бяха чиста мускулна маса, тъй като не спрях съвсем тичането, а го намалих до 10 километра. Успех на всички![]()
- Измама !!! казал таралежа и слезнал от чеката за дрехи : ДДД
Глупости. Да не говорим колко са важни въглехидратите за възстановяването. За основен период също е важна храната, поне за мен.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...15425484_n.jpg - ноември
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12087783_n.jpg - януари
Съдейки по този прогрес, все си мисля, че храната е много важна, дори за основен.
Да се похваля - от 4 месеца бях в застой на 55кг и наааай-сетне го минах и съм 58.5 на гладно <3
Последно редактирано от BaffaLsc : 05-07-2014 на 06:53
Колко си висока?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Извинявам се, втората снимка е от март.
172см
Не, искам да кача мускулна маса![]()
Страшно дупе!
Айде да обясниш като за профан какви упражнения да правя за дупе. Клекове до долу знам, че ще са уникално полезни и все им се каня.
и за долна част на корема също, макар че там сякаш яденето на глупости ми вреди.
Клековете са базово упражнение и са ми любими, след час отивам да къртя :д
Някои момичета ги правят полу, но аз не съм фен, полу правя като искам да свикна с тежестта или да увелича силата. За дупе правя клекове, римска тяга, класическа мъртва тяга, въпреки че тя е главно за долната част на гърба ии изолиращи за дупе - всички видове ритници с тежест, глутеус мост, има едно избутване на асансьорче, лег преса с високо вдигнати събрани крака, напади задължително, балетен клек, хак клек на смит машина, доста неща са.... но пък всичките много ефективни. Ако ги правиш с по-лека тежест, така че да можеш от всичко да правиш 4х15, ще се стегнеш и ще изградиш мускул, малко по-бавно, но ще стане, но тук отговаря много храната. За корема ключа е храната - плодове /тук е момента да кажа, че принципно като се чисти се яде само грейпфрут, но едва ли искаш да се задълбочаваш толкова/,ядки, белтъци, пилешко, риба, вода, зелени салати, краставици, в дните, в които не тренираш /все пак не повече от веднъж-два пъти седмично/ можеш да си позволиш малко въглехидрат за сила и енергия. Аз корем в момента не тренирам и не съм специалист точно по него, но онзи ден реших да правя малко корем и принципно преди тренирах при професионалист като се готвех за състезанията по бикини фитнес, които минаха преди няколко дни иии корем ме караше да правя 20 минути без почивка, като първоначално започваш с колкото можеш, всичко правиш до отказ, корем се тренира до отказ, не броиш повторенията. Редуваш 3-4 упражнения, като ги редуваш ги правиш трудно->по-лесно->трудно->по-лесно
Последно редактирано от BaffaLsc : 05-07-2014 на 14:47
Задника ти е наистина супер, но като че ли на първата снимка е по-хубав.
Мда, на бокса ги правим 15 минути без почивка, но броим повторения.
значи да забравям картофи, ориз. Добър момент ли е да се уча да ям кафяв ориз?
Бая банани ям, трябва да спра. Обаче ягодите са ми колосално количество - кажи-речи 500 грама отиват за ден и половина. Не ми пречат, де.
Сирена ям прекалено много, това ми е другият проблем.
Добре, мерси, ще гугълна упражненията![]()
Пантерке ти на твоя какво не му харесваш? Останала съм с впечатление, че имаш адското тяло..
Това да си бодибилдър много гадна работа. Не можеш ни бора да пиеш, ни да ядеш каквото ти се яде.
Grumpy old madman
BaffaLsc, а бе, нападите не могат ли да се заменят с нещо или да не се надявам. Ужасно ме изтощават, пък и не са ми приятни.
А това 20 мин без почивка какво ще рече? Между сериите няма ли почивка? Смисъл, аз правя точно така, едно по-трудно упражнение и след него веднага по-лесно, но тази двойка я правя 4 пъти и си почивам 40-50 секунди след второто упражнение.
Банан може след тренировка, защото има захар и влиза много бързо и възстановява. Аз не бих заменила нападите, защо искаш да го правиш? Между сериите няма почивка.
Нали казах, просто са ми страшно трудни и неприятни. И имам чувството, че ме изморяват прекалено, а не ги чувствам чак толкова в краката. Може би, ако увелича килограмите и намаля повторенията ще ми е по-добре? Сега правя по 16-20 (8-10 на крак) с 6 кг (2 дъмбела х 3 кг).
Това е интересна идея, може да опитам да тренирам корем така.
Между другото исках да те питам, но заправих: Защо не чистиш тази година?
А и да вметна на втората снимка позата, която си заела - ако не е нарочно може би това е причината hamstring-овете ти да не растат. Защото ако нормалната ти поза е такава това значи, че имаш доста стегнати глутеуси + hamstrings. Трябва да ги стречваш доста стабилно преди и след тренировка, което сигурно вече знаеш от работата ти с професионален атлет.