- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
Хах, и аз си мислех, че Бъф е някакво миньонче, пък тя излиза по-висока от мен.
Пия вода в микроскопични количества и досега не съм тренирала наистина редовно, следователно имам някакъв целулит, който искам да изчистя. Като цяло - добре си ми е дупето, малко да го стегна и да щръкне, ще е направо перфектно.
Ама благодаря де, с хубаво впечатление си останала![]()
Из тоя форум има рядко ограничени ххора, които са толкоз комплексирани от липса на внимание, че чак почва да ги избива на злоба!
Мерси BaFFalsc!
Нека, бе. Хейтърчета мазни, гадни, по-ниски от тревата.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз мисля малко да наблегна на корема, че ми се струва някак не добре...Чудя се освен коремни нещо друго...?
Отивай да си спамиш в секса и кофата. И ще те цитирам колкото си искам за да видя какво ще направиш![]()
то и аз като ти погледна кво си писала не виждам грам мисъл ама си мълча
прави същото
И кво съм писала? За разлика от теб не се заяждам с никой!
Да постна и аз снимка да не ме обвинят в спам - имам вече мечтания задник http://prikachi.com/images/52/6647052H.jpg
papugai, само искам да ти питам, ти защо въобще се буташ в тая тема, като, до колкото си спомням, дори не тренираш. Поправи ме, ако греша.
Не виждам тебе какво те бърка колко е висока.
BaffaLsc, еми, може нещо да бъркам от към техника. Трябва да им обърна повече внимание. Та, съжалявам, че се повтарям, но защо не чистиш та
Тия напади как ги правите? Подскачате или само правите много широка крачка напред? Какви тежести?
Клипчета, снимки, указания като за индианци?
Предния път на тренировката реших, че вече само клякания до долу ще правя - действително коленете болят също толкова или дори по-малко, обаче бедрата направо парят. На следващата сутрин - мускулна треска, на прав път съм значи
Иви, за корем бая неща се сещам.
- Лягаш по гръб. Ръцете под дупето и двата крака ги вдигаш от земята заедно, пускаш ги почти до долу и пак вдигаш.
- Лягаш по гръб. Вдигаш горната част на тялото от земята и изпъваш краката напред. Ръцете за баланс можеш да ги кръстосаш на гърдите. Държиш 10 секунди, свиваш краката към гърдите за почивка и пак обратно. Направо треперя при това упражнение и далеч не съм единствена.
- Лягаш по гръб. Вдигаш краката и ги свиваш в коленете на 90 градуса, кръстосваш при глезените. Все едно ще правиш коремни. Изпъваш ръцете напред и при всяко повдигане на горната част се опитваш да си докоснеш маратонките.
Разбра ли нещо? :Д
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-08-2014 на 01:37
Пантерке, напиши lunges и ще ги видиш, има и клек с подскок, много е добър. Пичове, с токчета съм около 185, ама нямам намерение да си снимам метъра. Учудвам се колко сте прости, спрели и озлобели, криещи се зад компютър, доката аз и "дебелия" ми задник правим нещо смислено за бъдещето си. Да не говорим с колко други хобита се занимавам и с колко неща едновременно се опитвам да развивам себе си.....просто не ви ли човърка нещо отвътре да станете и да се видите що за боклуци сте, изобщо за какво живеете.
Пантерке, също така от клек не е нормално да те болят колената, нещо не правиш правилно и веднага го оправи. Аз съм правила личен рекорд, веднъж до долу и 20кг над теглото ми и дори тогава колена не съм усещала. Погледни си техниката, нещо куца.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow