.
Затворена тема
Страница 3 от 46 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1127
    Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от petkoo Виж мнението
    http://prikachi.com/images/40/6335040g.jpg за около 3 месеца разлика
    Евала, ако е така

Цитирай Първоначално написано от ararat Виж мнението
    Ако са ти вярни датите е повече от 3 месеца. Но поздравления за смъкнатите килограми!
    за 3 месеца е ,но се снимах чак към април

Последно редактирано от Anonys : 12-06-2013 на 18:42

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Евала, ако е така
    Ти си утрепал рибата, от кюфтак си станал наденица!

Повече от фен Аватара на embraceme
    betudontbet ,като cut-ваш /като сваляш bf за релеф/ можеш ли да ми кажеш с какво се храниш г/д и слагаш ли кардио в тренировките? thanks

само автора и betudontbet са добре другите са мазняри и клечки

Голям фен Аватара на shades
    а ти си не клечка тъй ли на мен ми приличаш на мамул с царевица оребрен точно като селски кочан мери си приказките да не разбереш какъв съм лош и кажи на майка ти да спре да те опипва , не е яко тъй , палякеишан

Град
    bulgariq
    -

Мега фен
    Интересно е иначе как от една снимка и то с ефекти,под светлини и ала-бала се разбира кой какъв е.
    А иначе с по една поза и то без гръб крака се разбира кой е здравия.
    Ако питаш всички са слабаци.Докато не изкараш 70 см крак и 45 ръка натурално(говорим за към 10% бф) е хубаво да не преиграваш да се хвалиш.

shades u mirin brah?

shades за теб не съм казал че си слаб напротив имаш супер мазно тяло и моя релеф само може да го сънуваш

Голям фен Аватара на shades
    кво значи мирин , а да схванах съкратено от аспирин , като ти забия един в тиквата ще имаш нужда от аспирин

кой е казал че търся релеф цървул такъв ако искам мога да го извая много по бързо от теб защото имам знания , възможности и дисциплина

просто не ми трябва но не мисля да ти обяснявам защо напиши федор емилияненко и му виж тялото , тъпир изчезни от темата комплексиран шматкарок като си сложиш снимка на тъпата преса няма да получиш одобрение , по скоро присмех

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    предлагам да се ограничите със спама, че да не взимам метлата . особено се отнася за gamblerpimp

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    betudontbet ,като cut-ваш /като сваляш bf за релеф/ можеш ли да ми кажеш с какво се храниш г/д и слагаш ли кардио в тренировките? thanks

еми всичко е строго индивидуално пробвай 1 седмица на 2700кал , 2900кал друга и така, както се чустваш най-добре. Горе долу спазвам аз 65-35 % на бел./въгл. Кардио не прая щото съм ектоморф .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    еми всичко е строго индивидуално пробвай 1 седмица на 2700кал , 2900кал друга и така, както се чустваш най-добре. Горе долу спазвам аз 65-35 % на бел./въгл. Кардио не прая щото съм ектоморф .
    мазнини 0 % така ли

Повече от фен Аватара на embraceme
    ок ,благодаря.Аз съм 1.84 тежа 84-3 кг и мазнините са ми съсредоточени около пъпа и се боря да ги махна иначе горните плочки съм ги изкарал Вероятно ще включа и кардио

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    федор емилияненко и му виж тялото ,
    Не разбирам особено от мъжки фитнес и съвсем не се заяждам, ама като чисто женско мнение за външен вид - този е гаден. Мазен е... особено тук - http://www.google.de/imgres?client=f...r:12,s:0,i:119

По нищо не личи, че е спортист. Със сигурност е много силен, просто като го гледам ей така без да прави нищо... мазен е. Кубрат Пулев, колкото и да му се радвам на победите, е същата работа, гледах го на мача с оня американец в края на август, бая му се тресат телесата. Абе, като цяло MMA не е спортът, който извайва типа мъжки тела, които предизвикват реакция тип УАУ.

Поне лично аз предпочитам по-балансирано съотношение между маса и релеф, а не просто безформени баници.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ....
    1. Кубрат Пулев не се занимава с ММА.
    2. Фьодор е 105 кг. Кубрат е 115 кг.
    3. На тия килограми е много трудно да си чист, особено ако не ползваш стероиди.
    4. Как ти изглежда тялото, особено ако се занимаваш с боен спорт, зависи от съвсем други фактори, а не, че си боксьор или ММАец.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не разбирам особено от мъжки фитнес и съвсем не се заяждам, ама като чисто женско мнение за външен вид - този е гаден. Мазен е... особено тук - http://www.google.de/imgres?client=f...r:12,s:0,i:119

По нищо не личи, че е спортист. Със сигурност е много силен, просто като го гледам ей така без да прави нищо... мазен е. Кубрат Пулев, колкото и да му се радвам на победите, е същата работа, гледах го на мача с оня американец в края на август, бая му се тресат телесата. Абе, като цяло MMA не е спортът, който извайва типа мъжки тела, които предизвикват реакция тип УАУ.

Поне лично аз предпочитам по-балансирано съотношение между маса и релеф, а не просто безформени баници.
    ти нормален ли си бате ? Какво сравняваш ММА боец и Боксьор ??????? Пренасочи се към фитнес моделчетата , те ще ти харесат, хахахахах аааааааа какъв глОпак хахахаха

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    1. Кубрат Пулев не се занимава с ММА.
    2. Фьодор е 105 кг. Кубрат е 115 кг.
    3. На тия килограми е много трудно да си чист, особено ако не ползваш стероиди.
    4. Как ти изглежда тялото, особено ако се занимаваш с боен спорт, зависи от съвсем други фактори, а не, че си боксьор или ММАец.
    Ама ти са напълно натурални разбира се

ти нормален ли си бате ? Какво сравняваш ММА боец и Боксьор ??????? Пренасочи се към фитнес моделчетата , те ще ти харесат, хахахахах аааааааа какъв глОпак хахахаха
    Модератора ти направи забележка. Заеми се с грамотността си и хвани учебника по етика. Социални контакти. И се поинтересувай малко, защото PinkPan7her не е в мъжки род.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Всеки с мнението си. На тях това им е нужно и за това са така. С техните треньори и възможности, могат да се докарат и до нисък % телесни мазнини, но нямат полза. Като си боец е важно да биеш и като те бият да не падаш. (това е моята гледна точка.) А и да не забравяме, че те са тежки категории, ако искаш по - добре изваяни и прочие, си има по-леки категории в които може да се наблюдават плочки, вени, изпъкващи мускулни влакна и т.н.

No offence

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пантерке, правиш ли разлика между бодибилдинг и бойни спортове? Защото е от Земята до небето.

Лазар Ангелов style.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си