- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
Последно редактирано от Anonys : 12-06-2013 на 18:42
betudontbet ,като cut-ваш /като сваляш bf за релеф/ можеш ли да ми кажеш с какво се храниш г/д и слагаш ли кардио в тренировките? thanks
само автора и betudontbet са добре другите са мазняри и клечки
а ти си не клечка тъй лина мен ми приличаш на мамул с царевица
оребрен точно като селски кочан
мери си приказките да не разбереш какъв съм лош
и кажи на майка ти да спре да те опипва , не е яко тъй , палякеишан
![]()
Интересно е иначе как от една снимка и то с ефекти,под светлини и ала-бала се разбира кой какъв е.
А иначе с по една поза и то без гръб крака се разбира кой е здравия.
Ако питаш всички са слабаци.Докато не изкараш 70 см крак и 45 ръка натурално(говорим за към 10% бф) е хубаво да не преиграваш да се хвалиш.
shades за теб не съм казал че си слаб напротив имаш супер мазно тяло и моя релеф само може да го сънуваш
кво значи мирин , а да схванах съкратено от аспирин , като ти забия един в тиквата ще имаш нужда от аспирин
кой е казал че търся релеф цървул такъвако искам мога да го извая много по бързо от теб
защото имам знания , възможности и дисциплина
просто не ми трябва но не мисля да ти обяснявам защонапиши федор емилияненко и му виж тялото , тъпир
изчезни от темата комплексиран шматкарок
като си сложиш снимка на тъпата преса няма да получиш одобрение , по скоро присмех
![]()
предлагам да се ограничите със спама, че да не взимам метлата. особено се отнася за gamblerpimp
Не разбирам особено от мъжки фитнес и съвсем не се заяждам, ама като чисто женско мнение за външен вид - този е гаден. Мазен е... особено тук - http://www.google.de/imgres?client=f...r:12,s:0,i:119
По нищо не личи, че е спортист. Със сигурност е много силен, просто като го гледам ей така без да прави нищо... мазен е. Кубрат Пулев, колкото и да му се радвам на победите, е същата работа, гледах го на мача с оня американец в края на август, бая му се тресат телесата. Абе, като цяло MMA не е спортът, който извайва типа мъжки тела, които предизвикват реакция тип УАУ.
Поне лично аз предпочитам по-балансирано съотношение между маса и релеф, а не просто безформени баници.
1. Кубрат Пулев не се занимава с ММА.
2. Фьодор е 105 кг. Кубрат е 115 кг.
3. На тия килограми е много трудно да си чист, особено ако не ползваш стероиди.
4. Как ти изглежда тялото, особено ако се занимаваш с боен спорт, зависи от съвсем други фактори, а не, че си боксьор или ММАец.
Всеки с мнението си. На тях това им е нужно и за това са така. С техните треньори и възможности, могат да се докарат и до нисък % телесни мазнини, но нямат полза. Като си боец е важно да биеш и като те бият да не падаш. (това е моята гледна точка.) А и да не забравяме, че те са тежки категории, ако искаш по - добре изваяни и прочие, си има по-леки категории в които може да се наблюдават плочки, вени, изпъкващи мускулни влакна и т.н.
No offence
Пантерке, правиш ли разлика между бодибилдинг и бойни спортове? Защото е от Земята до небето.