- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
осмият ден от седмицата и е за мозъчен прогрес
очевидно
Не е за 4-5. Гърба ми не мърдаше грам, сравнявам на базата на снимките си преди. Имах ужасен застой с гърба, нали ви казах, че в залата дори плаках заради негоИ сега най-сетне в последните 2 месеца откакто си промених режимите, нааай-сетне има прогрес! А аз си правя снимки, защото ми е готино да се гледам на подходяща светлина и да си се радвам. Надъхвам се и това ми дава повече сили. Всеки се надъхва различно ; )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
на теб хубаво ти е готино ама ние с кво сме го заслужили
Казах ти,че нямаш право на глас!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...81580703_n.jpg
аз че имам право на глас имам ама когато отсреща си ти по-добре да си говоря сам
Изумяваш ме![]()
на какво мнение е нацепения ти приятел за тези твои фотоси
Приятелят й фитнес маняк ,трябва да одобрява фотосесиите й![]()
Едва ли одобрява, че непознати я ебът на чекия. (не знам как е културния вариант на това)
n00bs
Заприличала си на мъж в гърба + краката са ти много едри вече (а прасците малки), дупарника не го коментирам. Препоръчвам ти да спреш с големите тежести и да правиш повече повторения... освен ако нямаш амбиции да се явяваш на мр олимпия...
Мишел Левин е с едри баджаци, гъзер и с ГОЛЕМИ ЦИЦИ и е висока. Не знам защо искаш да приличаш на нея, не видях да имаш нейните цици или да си висока...
Последно редактирано от igaydarov : 06-16-2014 на 22:48
Ех, разбирачиииПървото, което е,наистина ли мислиш,че когато някой ми каже "спри да се занимаваш с този спорт,защото си като мъж" аз ще спра? Наистина, сериозно ли? Първото, мили мой, е, че мишел е висока 164,а аз 172,циците й ще ги имам срещу 6 хиляди
тренирам от година, а тя от пет. Защо ме караш да ти се смея така брутално...ще изглеждам като себе си, не като някой друг. Не си виждал бикини в основен,нито гърбовете им,че са 2-ни на моя. Огромна съм била, да не би да се комплексира, че като гледам на снимката ръката ти не е повече от 28см? Гаджето ми ме подкрепя във всичко
![]()
Според мен момичетата не прекаляват с качването, колкото с чистенето. То хубаво да са чисти, ама чак пък тооолкова, че да нямат гърди... Ми не е секси.
Иначе Мишел на тези снимки не изглежда зле, но като цяло ми идва малко повече в бедрата и корема.
Между другото, на мен изобщо не ми харесва състезателната "визия" на бикини фитнес. Смисъл, нямат сигурно никаква водя в тялото си и са намазани с 1 тон бронзант.
Ама и вие сте едни, някой не ви харесва и веднага решавате, че избива комплекси.....
BaffaLsc - Струва ми се, че прекаляваш с предно бедро. Откроява се прекалено много от останалите мускули. Лично мнение.
Последно редактирано от mayaaa : 06-17-2014 на 13:30
Еми ти какво искаш да правят,да излязат водни и мазни и да се правят на кифли ли ?
Нека и на теб ти дават толкова пари ще се дехидратираш до умиране![]()
Не съм сигурен,ама все пак трябва да се открояват някак от другите.Какъв е смисъла на гледаш на състезания жени,които изглеждат като нетрениращи или просто любители .
Чакай сега!? Смееш ми се че изказвам мнение, което не съвпада с твоето, така ли?
Много остроумно! Разбирач съм, защото не ми харесва мускулестото ти тяло ли? Голяма мисъл!!!
Изглеждай си както желаеш ти, аз ти казах според мен как изглеждаш и какво е секси според мен (наистина смятам че са ти големи и мускулести краката, доста мъже в залата биха ти завидяли хахаха), пък ти като искаш да изглеждаш като жена културистка твоя воля. Виж за фитнес модел по-става, виж Андреа Бразиер.
А мен по-добре не ме коментирай. Снимката на аватара ми е от 2009-та когато тежах 65кг. Сега тежа 80 и ръката ми е 40 и нямам желание да ми е повече. За силовите постижения, са ми достатъчни за сега - мърта тяга с 150кг 3ка последна серия, кофички с 30кг тежест 10ки, клек с 140кг тройка, лег с 100кг 8ка, набирания широк надхват с 20кг тежест 8 пъти и др. аз не целя да ставам 1000 кила и да бутам и дърпам също толкова...
+1
Последно редактирано от igaydarov : 06-17-2014 на 15:16
Извинявай, ама ти с акъла ли си си? Андреа е 10 пъти по-здрава и нацепена от мене и от всичките, които досега ги качих и искаш да ми кажеш,че тя е по-нежна?
Мацката отдясно е твърде слаба за бикини. А всъщност натурално не е възможно да изчистиш чак до толкова, че да нямаш гърди - правят цикли със стероиди и умишлено обезводняват 1 седмица преди състезанията.
Аз умишлено намалих тренировките за предно бедро, като естествено пак имам такива, но намерих начини да акцентирам 70 процента глутеус и 30 процента предно бедро в тях)) Да не говорим, че в момента съм в основен период, горната част ми е сравнително чиста, долу съм по-мазна. Ако тръгна да чистя в момента, ще се стопя и ще изглеждам наполовина на това,което съм сега. Затова ще качвам до другата зима и ще чистя чак тогава. Всички фитнес модели и бикини състезателки имат това, което и аз. Следваме един и същи модел.
http://www.shockmansion.com/wp-conte...05/erghrgh.jpg
Как по-точно ще ми кажеш, че Андреа е по-добре от мацките, които качих горе? Тя изобщо не е в категория бикини, няма място за сравнение!
Последно редактирано от BaffaLsc : 06-17-2014 на 15:33
потренирай малко акъла
а да
тря го имаш за да го тренираш
Разбирач си, защото говориш за неща, които не знаеш. За ръста на Мишел и Бъра. А ме съмнява да не ти е ясно, че Мишел е с бая силикон.
Чакай малко... Мишел е точно фитнес модел. А Андреа има доста по-големи крака и гръб (и всичко, като цяло) от Бъфа.
Аз какво се опитвам да кажа - нищичко не разбира въпросния пич! Обяснявам си злобата им с това, че имам по-големи и стегнати бедра, крака, глутеус, корем, рамена и каквото още се сетиш там, от тях! Няма друго обяснение!
Прекалявате ужасно много като говорите за интимния ми живот тук. Не случайно е ЛИЧЕН живот. Това е между мен и приятеля ми и това, че съм си споделила проблема във форума, не ме прави по-тъпа, по-малко жена или по-малко от вас. Съжалявам, че го казвам, но сте пълни нещастници.
Карате ме да ви покажа какво наистина значи жена културист, че да спрете да плямпате най-сетне!
igaydarov, смятай на какво ниво си, щом си тръгнал в тийн форум да ми се хвалиш със силовите си постижения. Сам си прави сметката.
Последно редактирано от BaffaLsc : 06-17-2014 на 15:46