- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ba82af1b97f9b3 #дасиздрав
случайно я намерих на компа тая снимка, от около година и нещо е
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Деца, 95% от трениращите не транират заради визия![]()
Grumpy old madman
Тренировките не стават само във фитнеса
Дори във фитнеса са леките тренировки
И има доста хора, които тренират във фитнес зала с доста различна цел от визията.
Тренировките за визия са айляшка работа, за който не му се напъва.
Последно редактирано от Canis_Dirus : 06-25-2014 на 15:09
Grumpy old madman
Ахах, въобще не е така. Ела да ми видиш айляшката работа с всичкото натоварване и тренировки извън залата. Точно тренировките за визия са коравите, а тези за здраве са ден до пладне.
Bitch, please.
Направи една хубава борцова кондиция с 30 минути пулс над 200 примерно.
Иди виж как тренират лекоатлетите и какво е сед с 300+ кила на края на тренировката.
Grumpy old madman
Висок пулс по време на тренировка - бързо пада => бързо възстановяване (ако тренираш правилно), нисък пулс в покой.
И спортът за високи резултати не е много здравословен.
ама това е.
Grumpy old madman
Всичко е строго индивидуално. Затова те моля да не слагаш 95% от хората. Знам много добре, как тренират лекоатлетите, защото тренирам с тях. Те се борят за издръжливост и затова правят по много серии и повторения. Вярно е, че слагат много килограми, но повечето от тях взимат доста поддържащи ги вещества. И какво означава сет с 300+ кила? За къде говорим? Щото и аз като правя крака завършвам с 8 повторения с 320кг на лег преса. И за каква възраст лекоатлети говорим? Доста е трудно да сложиш всички под общ знаменател.
Да, изхвърли се с %. Тъпо е да сравнявате кой как тренира, тъй като всички изброени гонят общо взето различни цели.
В залата ми има няколко бореца и самбиста, всичките тренират адски интензивно и имам доста уважение към тях, докато тези, които си гледат пресата на 5 минути, кво да кажа... смешни са ми.
Подкрепям това да тренираш за целта си, каквато и да била, but don't shove it in my face. Просто спрете да си мерите п*тките..
Не сет, а сед. Сед е помощно упражнение в леката атлетика.
Grumpy old madman