- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
И дупето, и гърдите си ги бива. Браво на donatela.![]()
Welcome to the Jungle...
работи върху гъза че приличаш на донатела (!) версаче у сурата
Рибата пак ги хейтва![]()
Не ми харесва дупето ти, хубаво е, но пак е несъразмерно от който и ъгъл да го снимаш, просто ти е такава фигурата, затова прави повечко клекове, но циците ти са супер.
е мазна мазна няма как :Д сега съм 44кг а бях 50. 40,41 кг ми е целта
Образно казано е . Всеки може да изглежда добре като положи големи усилия независимо от гена,сега кой до къде ще стигне е друг въпрос.Не всеки става мр олимпия.
Генът е най-отгоре, квото и да тренираш, както и да тренираш.
Не знам какви са критериите на темплара и не го познавам ,доколкото виждам и ти вероятно.. А аз си говоря за себе си,всеки може да направи някакво тяло изчистено ,което да си личи,че тренира ,но не при всеки става лесно и за това е отговорен и генът.
моя ген е да съм бог както виждате https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ти да си се родил с някъв голям дефект, ще видим тия усилия къде ще те отведат.
Има хора с астма, които не могат да избягат 20 метра, за тях това е голям труд
Радвам се за теб, но снимката няма да я харесам, ако ще още 20 пъти да я дадеш.
Не,родил съм се така,че качвам мазно лесно принципно.Няма как да ме разбереш точно ти,защото освен по форумите другаде не тренираш.
Аз съм тренирал, когато е трябвало. Не съм вдигал нещо по-тежко от бира(така е думата) от години, само леко в корема съм повече, но за 2-3 седмици нямам проблем пак да изкарам плочките.
Това е ген, на моите години почти няма някой, който да не е затлъстял, а аз съм си екстра.
Снимки няма да показвам, но работя над едно видео, в което ме има, ще си помисля дали да ви се покажа в цялата си невероятна форма.
Щом сам почваш да се хвалиш и си си екстра представям колко си.. Нали знаеш,че най-добрият няма как да е най-добър,ако мисли така за себе си,защото няма да иска да прогресира) Иначе не знаех,че на 15 години е нормално да са затлъстели хората,ще го имам предвид вече..
На 15 съм бил преди да бъдеш роден, а не се хваля, не смятам, че е необходими, защото съм работил над себе си по възможно най-добрия начин и когато е трябвало.