.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: Кой би..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Вчера се запознах с един австралиец , който от 2 години и половина обикаля света ,няколко часа повисяхме заедно та беше обиколил почти навсякъде без някой част на Азия и Африка ,та тоя беше на 25 години и каза, че за 2 години докато работи някакви прости работи в Австралия е спестил парите за обиколката .Мда хората от белите държави с не много работа спестяват пари за обиколка на света ,не е лошо..
    Сивотата на ежедневието крещи за абстракция по-силно от гладно бебе, ключът е умението да съчетаваш неутралните цветове с ярките.

РАНИЕРИ

бате не отговаряй на тая или на отрепката риба.. тея са за психото жалко че държавата е мизерна и нема пари да ги храни и ги пуска на свобода .. шит хепънс

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от wtfwtfwtf Виж мнението
    жалко че държавата е мизерна
    Вече си спечели една майна и от мен!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Вече си спечели една майна и от мен!
    хахах е не е ли така ? или искаш сирийските бежанци да те шибат :Д смешник

хахах е не е ли така ? или искаш сирийските бежанци да те шибат :Д смешник
    На калпавия хуй космите му виновни!
    В превод: Ти си непрокопсаник и държавата не е виновна за това. Където и да отидеш няма да станеш Някой.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    На калпавия хуй космите му виновни!
    В превод: Ти си непрокопсаник и държавата не е виновна за това. Където и да отидеш няма да станеш Някой.
    кое от тва което казах беше лъжа бе боклук ? че ми използваш някви изтъркани лафове ? боклука си ти и такъв си оставаш държавата нема пари да храни лудите и ги пуска на свобода такиа като тебе и ония 2 ма боклуци, а за бежанците също ли е лъжа ? за тва ще се бориш за 10 стинки паляк

кое от тва което казах беше лъжа бе боклук ? че ми използваш някви изтъркани лафове ? боклука си ти и такъв си оставаш държавата нема пари да храни лудите и ги пуска на свобода такиа като тебе и ония 2 ма боклуци, а за бежанците също ли е лъжа ? за тва ще се бориш за 10 стинки паляк
    Пробвал ли си да ядеш бордюр?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си