- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой би..
Пениш се като селски пръч, не стига че си зверски тъп, ами и с рогата напред продължаваш да се буташ, силно се надявам да си фейк, иначе тая тъпота е само за съжаление. Друго не може да се направи по въпроса. Евтаназия.
пак простия боклук с аватар на простия боклук николета лозанова.. не можа да измисли нищо друго освен това '' надявам се да си фейк '' както ти казах като почваш да се правиш на оригинална давай докрая.. ама се насра и почна да търсиш в гоогле други вицове които да използваш но не намери подходящи а ? ти си за съжаление : )
Това не е курволета
Какви вицове какво чудо, къв ти гугъл, мн си загубен, тва е истината, БРАТО, нямам за какво да влагам присъщата си оригиналност, тъй като е недостъпна за капацитет като твоя. Не знам кое е било многото оригинално, както наричаш, ама впечатлил си се с нещо, радвам се за което.
Казах ти, че е твърде грозно да говориш на човек от женски пол с такива обръщения, все пак мисля че майка ти не е тайландка и си се родил от жена, явно си много ограничен, но както и да е, тъп си и както виждаш и другите хора ти го казаха, и не можеш да осмислиш и малко от това, което "оригиналността" ми ти дава на показ, но най-важното е да си жив и здрав, другото се скърпва някак, нали?
Не знам какво на мен ми е за съжаление, знам само че снощи си спечелих част уважение и част ненавист от форума, и може лесно да се направи извод защо, но ако тръгна и да ти обяснявам, един на милион е шансът да стопли котлона, но оптимизма нека го оставим за другите.
Нямате, разбира се, колко по-прието нещо от тва жена ти да те псува, а ти да я биеш...
Шегата настрана, жалко е чак с преки обиди да се обръщаш към "онва с големите цици", колкото и грешно да е то понякога, ама в случая тъпотата е лошо нещо, а не аз страдам от нея.
На някой май му се фапва.
Нямах предвид конкретно себе си, давам фрази, вместо да се повтарям като остаряло радио, ето ти пример защо не трябва да се повтаря едно и също нещо много пъти - води до затъпяване. Както видя, нашия приятел ползваше едни и същи видни селски идеализми хванати право от обора с козите, създадени на полето и отгледани в кошарата с телетата. Това е грозно, това е нисша работа и лъха на ниска интелигентност от табелата на колибите.
доста безрадостно "чувство за хумор" и като цяло си доста тъп, дори пълен олигофрен, бих казал. какви са причините за това мога само да гадая - в кво училище са те пращали, кви книги си чел, кой те е възпитавал и се е опитвал да ти налива акъл посредством помпа и маркуч в гъза, или пък може би просто майка ти е прекалила с водката докато е била бременна... макар че разбирам я, горката, кво ли й е било да носи 9 месеца цървул в корема си..
както и да е, налице е просто крайният резултат - злощастният факт, че трябва да живееш сам със себе си, който в своята есенция е достатъчно тежко наказание за теб
оттук нататък няма значение какво ще ми отговориш
минута мълчание за ресурсите, които планетата земя е изгубила поради твоето съществуване
амин
абе боклук само с цъкването на профила ти и с нещата които си написал там веднага съм ти разгадал скапания жалък профил .. в опита си да си някъв печен и коментарите винаги са ти не на място както и този .. в постовете си към мен всъщност описваш себе си как баща ти е бил тракторист а майкати се е шибала за 100 грама водка у селото ти.. жалка отрепка колко отрепки като теб и оная курва се мислят за оригинални с едни и същи тъпи постове и след което повтарят части от тях отново отново и отново .. сега пак повтори тва което каза майкати деба изкормена
Последно редактирано от wtfwtfwtf : 10-14-2013 на 21:25
абе курво не ми говори кое как и какво , ако ще да си царицата майка пак щи говоря така сещаш ли се ? ако искам мога да те намеря и да ти пречукам грозната мутра боклук смешен.. кви други хора са ми казали някъв с металски аватар или другия дето по цел ден не става от компа бе боклук ? къв мозък имаш ти ? ти освен да повтаряш заучени лафове от праисторията друго немоеш... ще ми се изтъква колко била умна и била от друга планета.. аз няям намерение да ти доказвам нищо освен да се видиш къв си Б О К Л У К ХАХАХАХХА
Последно редактирано от wtfwtfwtf : 10-14-2013 на 21:26
не се мисля за оригинален, просто ти казвам, че си тъп
и кво видя в профила, момче, аз нищо не съм написал там
не се напъвай толко, ше ти умре мозъчната клетка, която ти казва, че е време да ядеш и кво ше правим тогава