.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: Кой би..

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Това не е курволета
    Какви вицове какво чудо, къв ти гугъл, мн си загубен, тва е истината, БРАТО, нямам за какво да влагам присъщата си оригиналност, тъй като е недостъпна за капацитет като твоя. Не знам кое е било многото оригинално, както наричаш, ама впечатлил си се с нещо, радвам се за което.
    Казах ти, че е твърде грозно да говориш на човек от женски пол с такива обръщения, все пак мисля че майка ти не е тайландка и си се родил от жена, явно си много ограничен, но както и да е, тъп си и както виждаш и другите хора ти го казаха, и не можеш да осмислиш и малко от това, което "оригиналността" ми ти дава на показ, но най-важното е да си жив и здрав, другото се скърпва някак, нали?
    Не знам какво на мен ми е за съжаление, знам само че снощи си спечелих част уважение и част ненавист от форума, и може лесно да се направи извод защо, но ако тръгна и да ти обяснявам, един на милион е шансът да стопли котлона, но оптимизма нека го оставим за другите.

абе курво не ми говори кое как и какво , ако ще да си царицата майка пак щи говоря така сещаш ли се ? ако искам мога да те намеря и да ти пречукам грозната мутра боклук смешен.. кви други хора са ми казали някъв с металски аватар или другия дето по цел ден не става от компа бе боклук ? къв мозък имаш ти ? ти освен да повтаряш заучени лафове от праисторията друго немоеш... ще ми се изтъква колко била умна и била от друга планета.. аз няям намерение да ти доказвам нищо освен да се видиш къв си Б О К Л У К ХАХАХАХХА
    Последно редактирано от wtfwtfwtf : 10-14-2013 на 21:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си