.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream Виж мнението
    Здравейте! Реших да споделя историята си, за да разбера дали има и други като мен и какво мислите за това.

Почти на 17 години съм и досега не съм имала нито една истинска връзка. Правили са ми впечатление момчета с външния си вид, но бързо им намирам недостатъци или те ме отблъскват и нещата никога не потръгват. При последния си опит за "връзка" аз направих първата крачка, след което той ме разиграва един месец и накрая ми каза, че не иска същото като мен.

В момента съм 11 клас и уча в британски колеж (с пълна стипендия). Всичко друго ми върви чудесно, но не и любовта. Чувствам се странно, защото всички покрай мен са обвързани и изглеждат щастливи, а аз се чувствам като изостанала. Частното училище не е най-доброто място, където можеш да имаш връзка, а и аз не бих искала гадже чужденец в момента, но имам чувството, че завинаги ще си остана сама. Винаги когато някой ме харесва ми се струва неподходящ - или е зле изглеждаш, или недостатъчно умен.. Аз съм свикнала да премислям всичко и да гледам в бъдещето и ако този човек не се вписва там за мен няма смисъл да се занимавам с него. Не знам дали проблемът е в многото ми изисквания или просто не съм срещнала подходящия.. Не искам да насилвам нещата и искам да срещна любовта, когато му дойде времето, но кога ще дойде то......
    Има един проблем в прекаленото премисляне. Добре, ти си на 17, девствена, неживяла и тн. Защо ти е да мислиш какво бъдеще ще имаш с някой потенциален? Фокусирай се върху това да ти е приятно с него. Много си малка, нямаш абсолютно никакъв опит, а в същото време се целиш високо и за нещо наистина сериозно. Натрупай опит, излизай с тоя, с оня, забавлявай се, по-нататък и за първи път ще се влюбиш, драми ще имаш.. Просто не е сега момента, в който да търсиш, едва ли не, единствения. Това, което съм чувал за англичаните е, че доста голяма част от тях са пасивни и е като тенденция жените да им скачат, така че може и да не ти е толкова лесно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тихо, че ще те изядат.

Авторке, радвай се, че учението върви, любовта ще я оправиш. Благодарение на престоя в чужбина, много ще се ошлайфаш, да не говорим колко по-твърд характер ще станеш, така че свястното момче ти е в кърпа вързано.
    Контакти с англичани или всъщност с каквито и да е, имаш ли? От контактите се почва... Не видях от колко време си там, но 100% има студентски партита. Атмосферата е по-отпусната, разговори по двойчици, 100% ще си заплюеш някой симпатяга и ще имаш възможност да си изиграеш картите.
    Слушай кака ти. Тя разбира и практикува написаното.
    Последно редактирано от umri : 10-24-2013 на 10:40
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си