Здрасти ! Напоследък ми липсва бившата приятелка , с нея имахме много общи работи,отначало се разбирахме страхотно,но в последствие разбрах някои работи за нея които не ми харесват ,и почнахме да се караме ...но въпреки това пак имаше привличане....другото което е че се беше разделила с бившия , и после дойде при мене , след около 2 седмици .....изкара с мене 8 месеца скъсахме и се върна при бившия си ....момчето преди мене....казах си че няма смисъл да хода по нея след като не иска да е с мене а с него, 1 месец по късно разбрах че е бременна от него, :Д е ....роди го и сега има дете , на 19 години е момичето....измина ч година в която ми се обади около 2, или 3 пъти....първо ме дразнеше с някакви тъпи изказвания , от типа ....да си намерела сгодно момченце :Д но знам че го е казвала само да ме дразни.....обади ми се преди 2 месеца и ми каза че можело да се видиме , обаче аз и казах че няма да мога ....просто не исках да се виждам с нея , разби ми сърцето.....но пък сега си седа и си мисла че ми липсва най-вече вниманието и, присъствието и....на 25 години съм, някак си след нея не ми се занимава с жени....мисля че сички ти разбиват сърцето един ден...малко съм самотен в момента ...и не знам какво да правя.....