.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: На 16

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Да бе,на всички ни стана ясно че си бил ония готин тийнеиджър дето се цели с кестени,докато момичетата му лазят в краката и изживява страхотните си години извън интернета.Сигурно си четиристотин двеста и седмия от който го чувам този филм,само че със сменени детайли в историята,възползващ се от анонимността си.

Убеден съм,че си бил със същите притеснения и купчина въпроси относно тази част,колкото и да ти се иска да си бил ония нахакания с ... кестените..

Емоционалното състояние,бурята и неизвестното е еднакво при всички на тази възраст,кой до каква степен се открива да говори за това е друг въпрос вече.

Няма как да ме убедиш че самоинициативно си действал с успехи навсякъде без притеснения,няма как да стане,говориш ми абсолютните глупости
    Предполагам, че ти си бавноразвиващ се. Аз не говоря как съм ебал или дали съм имал притеснения тъпанар. И да съм имал притеснения, сам съм се оправял, защото това е лично, онкоболен аре ся те искам тих.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Де да можеше да се сложи мнението ти, като важно, че простите пички да не задават толкова глупави въпроси..
    +1

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    скоро и на 12 ще почнете да го правите
    Тва не е нещо ново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си