.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: На 16

ligla55
    Guest

Question На 16

От скоро сме гаджета и не сме го правили до сега ,но ни се иска.Той е на 16 аз на 15.Чудя се дали може да ми вземе девственоста на тази възраст?Все пак не е някой по-голям и опитен.

Супер фен Аватара на prince
    Кво значение има дали е девствен или пък дали е опитен. Или го искаш или не. Ако може според теб да излезе една сериозна връзка, щом ви се иска направете го. Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен да те разпори направо и след това може и ти да имаш опит. Пък и темата ти е много малоумна, мисля, че дори и ти си малоумна да пишеш в този форум такива неща. Все едно искаш на другите мнението дали да му пуснеш или не. Ако целия форум е ЗА да се изчукате, значи ще идеш и ще го направите. Искам това да го обясниш на приятеля ти, кажи му "Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!" Просто парче си ти.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Кво значение има дали е девствен или пък дали е опитен. Или го искаш или не. Ако може според теб да излезе една сериозна връзка, щом ви се иска направете го. Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен да те разпори направо и след това може и ти да имаш опит. Пък и темата ти е много малоумна, мисля, че дори и ти си малоумна да пишеш в този форум такива неща. Все едно искаш на другите мнението дали да му пуснеш или не. Ако целия форум е ЗА да се изчукате, значи ще идеш и ще го направите. Искам това да го обясниш на приятеля ти, кажи му "Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!" Просто парче си ти.
    Де да можеше да се сложи мнението ти, като важно, че простите пички да не задават толкова глупави въпроси..

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Де да можеше да се сложи мнението ти, като важно, че простите пички да не задават толкова глупави въпроси..
    +1

За да зададеш този въпрос значи си наистина неуверена. В този случай отговора е НЕ . Когато усетиш, че си готова и не ти е нужно удобрението на разни непознати, тогава го направи.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Не, нека да си е просто за нея.

Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен
    Те пък от кога са опитни?

Авторке, аз до колкото разбирам се чудиш с него ли да бъде или с някой по-зрял, който може да ти "гарантира" добро преживяване.
    Ти си знаеш човека - ако възприема секса незряло, има ниска сексуална култура и си няма и на идея кое къде е...Аз бих ти казала "не". Почнете да говорите на темата - питай го, провокирай го. Така ще си проличи дали той е човекът с който искаш. Ако ти каже "искам без капут, за да ми е яко и няма да те ближа, защото е гнусно" ще ти стане ясно, надявам се.

Ако гаджето на авторката е някое загоряло хлапе, нормално да пита дали и сексуално ще е същото детенце.
    По-добре ние да й кажем да изчака, от колкото на своя глава да направи грешка.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Как може да разберете, че едно момиче е твърде малко за секс?
    - Ако се налага да имитирате звука на самолет, за да й го пъхнете в устата...

на тази възраст може да ти я вземе без проблем

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Да ти ВЗЕМЕ девствеността?
    П.П. Ти си много тъпо парче. Няма да се старая да ти обяснявам защо.

"Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!"

Голям фен Аватара на sneering
    Момичето пита с притеснен въпрос,те всички я наляха колко е проста и ограничена...егати форума ЛОЛ аххаха
    Много ми е интересно всичките професори и плеибои и всякакви видове сексуални,психологически,м орални философи какви са били на 15 ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    когато ти си прецениш и когато си готова тогава

Moon_lady
    Guest
    На фона на малоумните въпроси,които задаваш,ясно се вижда ,че не си готова да правиш секс.Почти съм сигурна,че не знаеш нищо за болестите,предавани по полов път,както и за забременяването.Ако предположенията ми са верни,НЕДЕЙ да правиш секс още!И бездруго темите от сорта на "Бременна ли съм" не са никак малко.

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Момичето пита с притеснен въпрос,те всички я наляха колко е проста и ограничена...егати форума ЛОЛ аххаха
    Много ми е интересно всичките професори и плеибои и всякакви видове сексуални,психологически,м орални философи какви са били на 15 ?
    Точно.До колкото разбрах пита дали един 16 годишен може или не да си свърши работата успешно

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Много добър отговор!
    Schhh! Hear the silence...

Ако искате да го направите трябва да сте много предпазливи! Като за начало може да използвате презервативи. Презервативите можете да купите от аптеките както и от по-големите верига магазини. Не забравяйте да употребявате презервативите. За по-голяма сигурност може да изядете по един презерватив, придружен от 2 литра вода. По този начин няма да се стигне до нежелани деца. (:

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Когато съм бил на 15 въобще не ме е интересувал КОМПЮТЪРА ИЛИ ИНТЕРНЕТА. Правих глупости, ходих по-дискотеки, играехме футбол , целихме се с кестени, целихме колите по главната с ябълки и сливи, целихме градските автобуси с яйца. Харесвахме някакви красиви момичета като нас - беше много интересно, натискахме се, чукахме се и т.н. Но никога не съм питал как да го направя или никога не съм искал мнението на другите за моите си неща.

Когато съм бил на 15 въобще не ме е интересувал КОМПЮТЪРА ИЛИ ИНТЕРНЕТА. Правих глупости, ходих по-дискотеки, играехме футбол , целихме се с кестени, целихме колите по главната с ябълки и сливи, целихме градските автобуси с яйца. Харесвахме някакви красиви момичета като нас - беше много интересно, натискахме се, чукахме се и т.н. Но никога не съм питал как да го направя или никога не съм искал мнението на другите за моите си неща.
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...
    Правя сравнения, че те нямат никакво детство бандо. Не се сравнявам с никой. Аз съм уникален само по-себе си , както и ти , мен другите не ме интересуват.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от lubopitna_123 Виж мнението
    Точно.До колкото разбрах пита дали един 16 годишен може или не да си свърши работата успешно
    Не знам за 16 годишен, но трябва да е поне 16 сантиметров

Голям фен Аватара на sneering
    Да бе,на всички ни стана ясно че си бил ония готин тийнеиджър дето се цели с кестени,докато момичетата му лазят в краката и изживява страхотните си години извън интернета.Сигурно си четиристотин двеста и седмия от който го чувам този филм,само че със сменени детайли в историята,възползващ се от анонимността си.

Убеден съм,че си бил със същите притеснения и купчина въпроси относно тази част,колкото и да ти се иска да си бил ония нахакания с ... кестените..

Емоционалното състояние,бурята и неизвестното е еднакво при всички на тази възраст,кой до каква степен се открива да говори за това е друг въпрос вече.

Няма как да ме убедиш че самоинициативно си действал с успехи навсякъде без притеснения,няма как да стане,говориш ми абсолютните глупости

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    скоро и на 12 ще почнете да го правите

Закъснели сте доста. Взимайте един кашон презервативи и се почвайте няма кво да му мислите 12 годишните вече семейства създават

Цитирай Първоначално написано от iztukana_ot_zloba Виж мнението
    на тази възраст може да ти я вземе без проблем
    да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си