.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: На 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Момичето пита с притеснен въпрос,те всички я наляха колко е проста и ограничена...егати форума ЛОЛ аххаха
    Много ми е интересно всичките професори и плеибои и всякакви видове сексуални,психологически,м орални философи какви са били на 15 ?
    Когато съм бил на 15 въобще не ме е интересувал КОМПЮТЪРА ИЛИ ИНТЕРНЕТА. Правих глупости, ходих по-дискотеки, играехме футбол , целихме се с кестени, целихме колите по главната с ябълки и сливи, целихме градските автобуси с яйца. Харесвахме някакви красиви момичета като нас - беше много интересно, натискахме се, чукахме се и т.н. Но никога не съм питал как да го направя или никога не съм искал мнението на другите за моите си неща.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Когато съм бил на 15 въобще не ме е интересувал КОМПЮТЪРА ИЛИ ИНТЕРНЕТА. Правих глупости, ходих по-дискотеки, играехме футбол , целихме се с кестени, целихме колите по главната с ябълки и сливи, целихме градските автобуси с яйца. Харесвахме някакви красиви момичета като нас - беше много интересно, натискахме се, чукахме се и т.н. Но никога не съм питал как да го направя или никога не съм искал мнението на другите за моите си неща.
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...
    Правя сравнения, че те нямат никакво детство бандо. Не се сравнявам с никой. Аз съм уникален само по-себе си , както и ти , мен другите не ме интересуват.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Да бе,на всички ни стана ясно че си бил ония готин тийнеиджър дето се цели с кестени,докато момичетата му лазят в краката и изживява страхотните си години извън интернета.Сигурно си четиристотин двеста и седмия от който го чувам този филм,само че със сменени детайли в историята,възползващ се от анонимността си.

Убеден съм,че си бил със същите притеснения и купчина въпроси относно тази част,колкото и да ти се иска да си бил ония нахакания с ... кестените..

Емоционалното състояние,бурята и неизвестното е еднакво при всички на тази възраст,кой до каква степен се открива да говори за това е друг въпрос вече.

Няма как да ме убедиш че самоинициативно си действал с успехи навсякъде без притеснения,няма как да стане,говориш ми абсолютните глупости

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Да бе,на всички ни стана ясно че си бил ония готин тийнеиджър дето се цели с кестени,докато момичетата му лазят в краката и изживява страхотните си години извън интернета.Сигурно си четиристотин двеста и седмия от който го чувам този филм,само че със сменени детайли в историята,възползващ се от анонимността си.

Убеден съм,че си бил със същите притеснения и купчина въпроси относно тази част,колкото и да ти се иска да си бил ония нахакания с ... кестените..

Емоционалното състояние,бурята и неизвестното е еднакво при всички на тази възраст,кой до каква степен се открива да говори за това е друг въпрос вече.

Няма как да ме убедиш че самоинициативно си действал с успехи навсякъде без притеснения,няма как да стане,говориш ми абсолютните глупости
    Предполагам, че ти си бавноразвиващ се. Аз не говоря как съм ебал или дали съм имал притеснения тъпанар. И да съм имал притеснения, сам съм се оправял, защото това е лично, онкоболен аре ся те искам тих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си