.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: На 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Когато съм бил на 15 въобще не ме е интересувал КОМПЮТЪРА ИЛИ ИНТЕРНЕТА. Правих глупости, ходих по-дискотеки, играехме футбол , целихме се с кестени, целихме колите по главната с ябълки и сливи, целихме градските автобуси с яйца. Харесвахме някакви красиви момичета като нас - беше много интересно, натискахме се, чукахме се и т.н. Но никога не съм питал как да го направя или никога не съм искал мнението на другите за моите си неща.
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ех, животът в провинцията е нещо прекрасно. Пожелавам ти още по-дискотеки.
    Момичетата са по-склонни да обсъждат тези неща по този начин и да искат съвети на тези теми. Особено пък на тази възраст.
    Така че не схващам защо си мериш пишката с 15 годишни момиченца - това ли ти е категорията? Много тъжно...
    Правя сравнения, че те нямат никакво детство бандо. Не се сравнявам с никой. Аз съм уникален само по-себе си , както и ти , мен другите не ме интересуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си