.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Red face За чипсовете

Предполагам повечето от вас знаят, че на пазара излезна отново Чио Чипса с банкноти от 2, 5, 10, 20, 50 лева ;д Знам, че е невъзможно да не откриеш парите в чипсовете, защото наистина ги има и съм била свидетел на това, но искам да попитам - някой знае ли някакъв трик за тези храни с награди или конкретно чиото? ;д Като например да знаеш в кой чипс има пари и в кой няма. Тука има.. тука няма :Д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ranieri
    Трика е в това да те накарат да ядеш отрова ,да намериш пари вътре и да си купиш още от нея

^ Едва ли точно възможните 2 лева на аванта ще подтикнат някой да си купи пакетче чипс.

Не знам да има някаква далавера. Преди от време на време си купувах чипс от едно и също магазинче, но само един път имах късмет.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous895156
    Guest
    Печелил съм 2 лева.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Едва ли точно възможните 2 лева на аванта ще подтикнат някой да си купи пакетче чипс.
    Еми да ти кажа, като бях малка и глупава, точно това ме подтикваше да карам баща ми да ми купува. Ама имах късмет, де
    Сега в буквалния смисъл на израза- и пари да ми дават, няма да си купя.

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз преди бях спечелил 2 лева,и са ми още в найлончето нови нови
    Иначе в сегашната промоция на Чио Чипс ,като не печелиш на плика има зелепен един стикер ''Опитай пак'' или май беше ''Не печелиш''.... Съответно този стикер може да се набар през опаковката ... Взимаш един пакет и ако усетиш че има такив стикер връщаш А така пробвах 3-4 пакета,ама все със стикери бяха

Град
    Somewhere On East =]]
    Знам, че са вредни, но аз събирам пари, а не да си купувам още един ;д Знам, че изобщо не са здравословни, а и не съм яла чипс някъде година и сега ги почвам само заради тези банкноти ;д иначе както вика СърфСкай - верно за този стикер днеска се усетих и утре ще видя дали е вярно :д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Е може и да помислиш парите за стикер и да ги върнеш. Не знам, според мен си е чист късмет, ако при бутилките на Кока Кола можеш да светиш, при Чиото освен да пукаш тайно пакетчето...Което ме припомня славните времена на Happy Boy снаксовете с играчки...

Град
    Somewhere On East =]]
    Да, това с лазера за Кока Кола го знам :д
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен
    Малко странно да си гепиш чипса и да почнеш да го опипваш от дясно, от ляво Ама може да има хамави магазинери, дето няма да им пука ..

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска така ги "опипвах" и никой нищо не ми каза
    ♥ 2PAC ♥

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    при Чиото освен да пукаш тайно пакетчето

Мега фен Аватара на tori
    Поне спечели ли 2 лева? Еби му майката на това, че са боклуци, щото това го знае всяко хлапе ама да разчиташ за пари на чипс... Успех в ставането на милионер.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Поне спечели ли 2 лева? Еби му майката на това, че са боклуци, щото това го знае всяко хлапе ама да разчиташ за пари на чипс... Успех в ставането на милионер.
    +1

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Отиваш в някой супермаркет, взимаш няколко чипса и мериш грамажа на кантара за зеленчуците :Д

Вие, пА дейба и моралистите тука. Тупам чипс, когато ми е кеф, ако се падне, падне не съм умрЕла за двата лева, не съм умрЕла и от скапания чипс, сеш се?! Вегетарианци, секви там здравословно хранещи се индивиди, по-тихо.

Стикера е залемен на пакетчето,а парите предполагам не са ... Така че няма как да се объркат
    И аз не обичам чипсове и коли ,взимам ги само като има някоя промоция По коледа coca-cola все пускат промоции я с чаша,я с мече или камионче
    Преди за евро 2012,като имаше под капачките чаши ли какво беше и коли от 500 мл,кат ми се паднеше капачка с кола я давах на някой приятел,защото .... Абе пиех ги заради наградите

Град
    Somewhere On East =]]
    Ем, dude, 20 лева или 50 не са малко :Д
    ♥ 2PAC ♥

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Стикера е залемен на пакетчето,а парите предполагам не са ... Така че няма как да се объркат
    И аз не обичам чипсове и коли ,взимам ги само като има някоя промоция По коледа coca-cola все пускат промоции я с чаша,я с мече или камионче
    Преди за евро 2012,като имаше под капачките чаши ли какво беше и коли от 500 мл,кат ми се паднеше капачка с кола я давах на някой приятел,защото .... Абе пиех ги заради наградите
    същата работа Коли и такива неща много много не ги обичам ама като има някоя друга промоция ти е кеф да печелиш пък и не губиш нищо за един-два пъти ;д
    ♥ 2PAC ♥

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Ем, dude, 20 лева или 50 не са малко :Д
    Сигурна ли си, че лъскавия пакет и рекламите не те лъжат? Кой луд ще ти сложи 20 или 50 лева в чипс?

Град
    Somewhere On East =]]
    В тях наистина е имало 20 лева ;д
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на tonssy
    Сигурна ли си, че лъскавия пакет и рекламите не те лъжат? Кой луд ще ти сложи 20 или 50 лева в чипс?
    Не лъжат, не лъжат. Ясно е обаче, че 50 лв са рядък случай ;д 20 лично аз съм улучвала няколко пъти преди години.

Повече от фен Аватара на ranieri
    бах тия 50-то левки ,почвам и аз чипс

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Това е несериозно, да си губиш времето, за да се занимаваш с чипсове, за евентуална награда.

Как може да се задоволявате с някакви дребни суми - или играй на дебело, или недей.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Ебах му майката? Докъде стигнахте за 2 лева - да пукате чипс в магазина?

Ако ви е толкова зор намерете си хоби, спорт, игра онлайн ако щете и си играйте на вързано.. поне не ядете вредна храна.

Абе има тръпка,да отвориш пакетчето чипс и да намериш вътре 2 лева ... Нищо че преди тва може да си дал 6-7 лева за чипсове,но тръпката от ''печалбата'' си остава
    Аз от такива игри са награди най-много съм печелил замразено прасенце ,от една игра на Арияна като бях малък Беше 13 килограма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си