- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За чипсовете
Баси пропадняците ..да се надяват да намерят 5 лв в някъв чипс хахаха
адски е тъпо да си купуваш чипс само заради едните 2 лева дето е по-възможно да спечелиш....ако ти се яде,яде ти се и тва е-тъпчеш се с боклуци.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
П.С Една съфорумка днес е намерила банкнота от 50 лева в чипса на братовчед си![]()
И ако четеш,да му ги дадеш парите !!!![]()
Далаверата е да ги продаваш на идиоти, дето си мислят, че ще съберат пари по този начин.
Тьпчете се с боклуци и после ревете,че сте дебели.Жалко е да си пьлните стомашите заради няколко левчета.
Това при момичетата е добре,да ядете каквото си пойскате и да не качватеНо при момчетата е хубаво й да се качва xd
Е мен не ми дреме за килограмите, не сам нито анорексичка, нито 100 кила, аз съм последния човек, на когото му дреме за килограмите, ям каквото ми падне щом го пожелая, дори ям само 2 пъти на ден, така че ми е все тая дали ям боклуци дали не ;д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Добре бе, какво нападате момичето?! Ако иска и лайна ще яде, кои сте вие, че да й държите сметка? Много здравословно живеещи, ама по KFC през вечер...айде моля ви се, жалки сте. Съмнявам се да се прехранва с чипсове, попитала ви е за едната томбола, ако нямате какво да напишете, не спамете излишно ^^
То по принцип има да кажем 10 000 банкноти (примерно) от които 8,000 са по 2 лв. 1,000 са по 5лв и има 600 по 10лв. и по 250 по 20лв. и 50лв.
Преди време го четох някъде това.
Да,на такъв принцип са разпределени парите ...![]()
Винаги ми е било чудно дали са на печалба ,от такива промоции с пари,чаши,мечета .... Или просто си правят рекламат![]()
Разбира се, че са на печалба. Знаеш ли каква реклама на чипсовете им направи само тази тема?
Дори да не си избиват парите веднага, фирмата им живва.