.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Post Проблем или не

Здравейте искам да ми кажете дали имам причина да се притеснявам, защото когато пенисът ми е във възбудено състояние кожата, която покрива главичката я забелвам не много трудно но все пак не мога да я забеля по долу от началото на главичката и винаги трябва аз да я дръпна назад иначе сама не слиза до долу, а само се показва върха на главичката на пениса.И искам да ми кажете дали това ще ми пречи в секса на 16 съм.Когато е в спокойни състояние нямам проблем мога да я дръпна докрай без никакви затруднения.Това е нямам никакви затруднения или болки при маструбация.

ако се притесняваш, отиди на лекар

Ами това което описваш се казва фимоза. Твоята е от по-леките случаи. Ще идеш, ще те резнат и всичко ще е наред. Няма нищо страшно, срамно или лошо в това.

Имай предвид, че отлагаш ли го това. В един момент може да се получи инфекция или сама да ти се цепне кожичката при полов акт. Всичко става в кръв и после пак може да има инфекция.

Отиваш при личния лекар и той ще те насочи какво да правиш. Пак казвам, няма нищо срамно в това. Вероятно на всеки 10 мъже 6 имат такова нещо.

Ами добре ще видя ако ми пречи в секса или чувствам неудобство ще отида, но пък иначе не го чувствам като някакъв проблем и нямам някаква особени затруднения , а и осещам как с времето кожата се отпуска все повече и повече, така че не знам ако някой има още какво да каже по въпроса да казва.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от iztukana_ot_zloba Виж мнението
    ако се притесняваш, отиди на лекар
    +1

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ебати женката си.
    Стерилизираш нож и режеш, няма какво толкова да стане.

Отиди на лекар, може да е фимоза.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на prince
    Е ще ти пречи как няма да ти пречи.

Имаш фимоза най-вероятно поне по това,което си написал вярвай ми ще ти пречи затова отиди на лекар операцията е безплатна вместо да се притесняваш,че може да стане гаф ако те интересува нещо питай ама отиди на лекар няма страшно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hristo568 Виж мнението
    Имаш фимоза най-вероятно поне по това,което си написал вярвай ми ще ти пречи затова отиди на лекар операцията е безплатна вместо да се притесняваш,че може да стане гаф ако те интересува нещо питай ама отиди на лекар няма страшно
    К'ви операции ви гонят не знам? Аз имах толкова жесток случай на фимоза, че и аз си мислих, че съм за там. Намерих лек много бързо и дори написах тема за проблема, че може да се реши в 90% от случаите БЕЗ рязане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си