Здравейте на всички Имам нужда от съвет на косата ми. Преди имах дълга здрава коса, но след години употребяване на преси (за изправяне и така познатите вафлички) косата ми се изхаби до там, че ДОРИ започна да се къса сама и от дълга - без да съм я постригвала, стана къса. На всичкото отгоре е така накъсана, че от едната страна, горния слой примерно е по-къс от долния. Просто е ужас. Тогава спрях да използвам преси и да я държа спусната, почнах да я връзвам на опашка и използвам преса само 1 път на седмица. Ползвам и маска за коса, която ми препоръчаха Миосотис с костен мозък и плацента. От скоро ползвам и бадемово масло, 30 мин. преди да вляза да се мия, го слагам в корените си. Т.е спряла съм да използвам преси всеки ден и мислех, че всичко ще е наред и скоро ще почне да расте. И е така, може би постепенно ще почне, но наистина приемам всякакви съвети (които на вас са ви помогнали) докато косата ми не стане дълга, няма да я пускам, само на опашка ще стои, ако трябва да чакам и години. Искам косата ми да стане отново като преди, но не знам какво друго да направя. Моля ви, предполагам, че има хиляди такива теми, просто искам отговори сега от вас, понеже съм чела наистина много теми и винаги се предлагат неща, но никога не мога да пиша да питам за тях, просто защото темата е стара и закрита. А ако пишете тук, мога да ви питам, примерно. Благодаря, ако ми помогнете. Ще направя всичко да си върна косата, преди беше дълга и жива, а сега е просто в ужасно състояние. От къде да започна, какво да използвам, само тези неща ли или и други? Благодаря предварително