- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Открих...
супер, как върви комуникацията ви, разбирате ли се? би трябвало де.. щом ти допада мисленето му :}
http://www.youtube.com/watch?v=PTFwQP86BRs
ето ти нещо по-готино
знаете ли изобщо нещо за него? колко интервюта сте гледали? колко неща сте прочели?
омг NIN
аз съм глупава метъл лесбийка
dats make me so sad ;(
дабюл ю ейдж.. провокираш
знаем, всички знаят,че си гадже с якузата.. нема се вържем
естествено нещата станаха в стил 'кофата' и получих отговори от двама-трима човека
Не се прави на ударена.. Сподели за секса. Не е възможно да сте се били сприятелили и да не си изпитвала никакво удоволствие с него.
Помисли си внимателно. Отпусни се, не мисли за това и си намери друго момче. Недей така мазухистично сама си въобразявай...
хмммм .. гаджосали? детската градина ;д
Добре, ако е истина всичко това, макар че, както винаги, аз съм прав и ти само си мислиш,че греша, пък е обратното.
Тогава да не ти пука, кеф да ти е. Не се затваряй или усамотявай. Приеми го, все едно е нещо обичайно. Не е нужно заради едната сексуална нагласа да се променяш като личност, освен ако ти не желаеш. Ако смяташ,че ще бъдеш отхвърлена недей разправя на всички, но и не крий.
Лека мека![]()
Ударете си по един език с мацката, пък ако ви хареса, може да заформите нещо. Ако не, поне ще си си начесала любопитството (което май е главната причина за цялата драма).
Welcome to the Jungle...
Много си е готино, но е трудно да си намериш красиво и приятно младо момиче. Най-разпространени са четири типа лесбийки/би:
-някакви лелки сетили се на по 40, че не се кефят на пенис и на 10 годишният си брак
-малки пикли, които дет се вика го правят за снимки за фейсбука и не биха стигнали до истинският екшън
-откачалки, които го правят, за да докажат какви са "различни, оутсайдери"
-би сексуални парцали, които си лягат с к'вото шавне
Ще ти е тежко да намериш нещо свястно... :/